Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tutuianu: Pro Romania nu vine luni in Parlament. Nu sustinem Guvernul Orban

B1 B1,
Tutuianu: Pro Romania nu vine luni in Parlament. Nu sustinem Guvernul Orban

Vicepresedintele Pro Romania , Adrian Tutuianu, a declarat, joi, ca membrii partidului din care face parte nu vor asigura cvorumul la votuld e investitura al guvernului Orban. Nu se schimba nimic, noi am sp. continuă pe B1

Lider Pro Romania: Nu vom fi prezenti luni la investirea Guvernului Orban. Ce inseamna pentru PNL absentele celor din PSD si partidul lui Ponta

Senatorul neafiliat Adrian Tutuianu a afirmat, joi, ca parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban, in plenul reunit de luni al Legislativului, relateaza Mediafax.

Parlamentarii Pro Romania nu vor fi prezenti la votul pentru investirea Cabinetului Orban

Senatorul neafiliat Adrian Tutuianu a afirmat, joi, ca parlamentarii Pro Romania nu vor participa la votul pentru investirea Guvernului Orban, in plenul reunit de luni al Legislativului, relateaza Mediafax.

Orban: M-am ferit sa abordam parlamentari de la Pro Romania. Dar daca vad obstructionism, atunci o sa avem si discutii individuale

Premierul desemnat Ludovic Orban a spus ca s-a ferit sa discute cu parlamentari ai Pro Romania pentru a vota Guvernul PNL, din respect pentru comportamentul lor la motiunea de cenzura, dar ca, daca vede obstructionism, atunci va avea discutii individuale cu acestia.

Pro Romania isi deschide 16 sedii zonale in Sectorul 2 al Capitalei

Pro Romania a anuntat luni ca urmeaza sa deschida 16 sedii locale pe raza Sectorului 2 al Capitalei, unde locuitorii se vot putea intalni cu experti ai partidului in diverse domenii precum educatie, sanatate sau antreprenoriat.

Mircea Diaconu, prezidentiabilul sustinut de ALDE-Pro Romania, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, vineri, de la ora 12.00

Candidatul independent la alegerile prezidentiale, Mircea Diaconu, sustinut de ALDE si Pro Romania, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, vineri, de la ora 12. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Ce conditie pune Pro Romania pentru sustinerea Guvernului Orban. Victor Ponta: Vom vedea dupa aceea daca votam

Victor Ponta a lasat o portita deschisa, marti seara, pentru posibilitatea ca parlamentarii din Pro Romania sa voteze pentru investitura Guvernului Orban indata de 4 noiembrie. Conditia pentru ca acest.

Ludovic Orban: Negociem si cu reprezentanti Pro Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca a reusit sa obtina mai mult de 233 de voturi necesare pentru trecerea de Parlament a viitorului sau guvern. Citeste si: Tariceanu: 23 de parlamentari.

Primul test in Parlament pentru Guvernul Orban. Birourile permanente in care PSD are majoritate stabilesc azi calendarul audierilor

Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se reunesc luni, de la ora 12. 00, pentru a stabili calendarul de investire a Guvernului Orban. Este primul test in Parlament pentru premierul desemnat care se asteapta la un boicot al PSD sau un calendar prelungit al audierilor.

Se anunta tradari din PSD si Pro Romania, la investirea noului Guvern

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca vor exista si voturi de la parlamentari .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )