Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, procesul prin care vor fi relaxate masurile de restrictie impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca persoanele vulnerabile vor. continuă pe B1

Premierul Orban renunta la somajul tehnic pentru bugetari: Ne apropiem de finalul starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca va renunta la somajul tehnic pentru bugetari, explicand ca, ne indreptam spre finalul starii de urgenta.

Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi dimineata ca somajul tehnic pentru bugetari nu mai este de act.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

Ludovic Orban s-a razgandit: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai este de actualitate

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic la fel ca cei din mediul privat, proiectul fiind eliminat din intentiile Guvernului. Subiectul nu mai este de actualitate, a spus joi Orban. Potrivit acestuia, motivele ar fi ca ne apropiem oricum de finalul starii de urgenta, iar o mare parte din bugetari, cum ar fi cei din sanatate, se afla in prima linie in lupta contra COVID-19. Vezi etapele razgandirii lui Orban.

De ce s-a speriat PNL si a dat inapoi cu somajul tehnic pentru bugetari

E clar pentru toata lumea ca aceasta pandemie de coronavirus va lasa urme adanci in multe sectoare economice. Pe principiul solidaritatii, Guvernul anunta ca pregateste reducerea.

Ludovic Orban, despre ridicarea restrictiilor pentru sectorul HORECA: Dupa data de 15 mai, va exista o posibilitate de reluare cel putin a sectorului hotelier

PremierulLudovic Orban a dat declaratii in exclusivitate pentru B1 TV. intrebat,in cadrul emisiunii Dosar de politician, de posibilitatea de ridicare a restrictiilor pentru domeniul hotelier,.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

Ludovic Orban: Avem ca prioritate plata pensiilor. Vom asigura resursele financiare pentru plata pensiilor, a salariilor si pentru sustinerea investitiilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari, joi, ca prioritatea Guvernului este plata pensiilor si a salariilor in contextul crizei economice generate de pandemia de coronavirus. intrebat, in cadrul unei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )