Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ludovic Orban: Parlamentarii PSD fara masca pot fi amendati, desi se considera deasupra legii. A nu respecta regulile inseamna a pune in pericol pe ceilalti Principalele declaratii ale premierului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Parlamentarii PSD fara masca pot fi amendati, desi se considera deasupra legii. A nu respecta regulile inseamna a pune in pericol pe ceilalti Principalele declaratii ale premierului, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a facut o noua serie de precizari, luni seara, in direct pe B1 TV, cu privire la raspunsul autoritatilor in fata crizei COVID-19 si a efectelor generate de pandemie la. continuă pe B1

Marcel Ciolacu (PSD), la Ora Guvernului: Ludovic Orban, vestitorul austeritatii. Romanii stiu cum sta treaba cu greaua mostenire (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, a criticat cabinetul condus de Ludovic Orban si l-a acuzat pe premier ca este vestitorul austeritatii, invocand o eventuala.

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca Guvernul va reglementa, probabil, dupa data de 1 iunie, conditiile in care va fi deschis sezonul estival din acest an.

Ludovic Orban: Pregatim un plan de reconstructie economica pe baze sanatoase

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul va pune in practica un plan care sa se bazeze pe prin.

Victor Ponta, intrebare cheie pentru Ludovic Orban: Toti romanii vor sa v-o adreseze

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, i-a adresat lui Ludovic Orban o intrebare, in timpul sedintei de Parlament in care premierul da explicatii privitoare la masurile luate in aceasta perioada.

Ludovic Orban, chemat azi sa dea raportul in Parlament

Premierul Ludovic Orban va merge luni, de la ora 16. 00, in Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre masurile luate pentru combaterea crizei sanitare, precum si masurile de relansare economica.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima. Avem toate instrumentele legale, inclusiv amenzile, pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de guvern de luni, ca autoritatile dispun de toate parghiile necesare pentru a aplica amenzi, in contextul starii de alerta generata de epidemia de.

Ludovic Orban, chemat luni in Parlament sa prezinte planul de relansare economica in criza COVID-19

Premierul Ludovic Orban este chemat in plenul Camerei Deputatilor, luni, de la ora 16. 00, la dezbaterea Ora prim-ministrului, pentru a prezenta masurile de relansare economica.

Ludovic Orban a convocat sedinte ale CNSU si Guvernului: Sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a convocat, pentru luni dimineata, sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )