Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ludovic Orban: ii recomand lui Dan Barna sa citeasca planul de relansare economica Principalele declaratii facute de premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: ii recomand lui Dan Barna sa citeasca planul de relansare economica Principalele declaratii facute de premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a fost prezent, joi, in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe agenda publica. Printre temele. continuă pe B1

Ludovic Orban si Klaus Iohannis anunta astazi planul de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica.

Ludovic Orban ii raspunde lui Dan Barna la criticile despre relansarea economica: ii recomand sa citesca! Am muncit enorm!

Ludovic Orban i-a raspuns criticilor lui Dan Barna cu privire la programul de relansare economica. Premierul sustine ca liderul USR nu a citit programul si ii recomanda sa faca acest lucru.

Barna, despre planul economic al Guvernului: Un veritabil PNDL pe steroizi. Pe banii cui?

Planul de relansare economica al Guvernului Orban include idei vechi si un pic de populism, afirma liderul USR, Dan Barna. El mai spune ca acest program este un veritabil PNDL pe steroizi si se intreaba pe banii cui vor fi suportate subventiile prevazute.

PNL si USR ar putea avea candidati comuni la alegerile locale in fiefurile PSD. Dan Barna: Propunerile noastre pentru primariile de sectoare nu sunt batute in cuie

Dan Barna, liderul USR, sustine ca a avut o noua intalnire cu Ludovic Orban, omologul sau de la PNL, si ca au ajuns la un consens astfel incat sa colaboreze pentru desemnarea unor candidati comuni la.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania. Adunity_98749 Principalele.

Premierul Ludovic Orban, despre planul de relansare economica: Vom urma un model bazat pe investitii, digitalizare, inovare, competitivitate, export si transfer tehnologic (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a prezentat, alaturi de presedintele Klaus Iohannis si o serie de ministri PNL, planul national de investitii si relansare economica Recladim Romania, ocazie cu care.

VIDEO Ludovic Orban: Planul de relansare economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei

Planul National de Investitii si Relansare Economica va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei, va schimba viziunea asupra modului in care Romania trebuie sa se dezvolte si sa se modernizeze, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, la inceputul sedintei de Guvern. Acesta a cerut ministrilor ca pana la sfarsitul saptamanii sa fie elaborate actele normative necesare aplicarii planului si sa intre pe circuitul de avizare, astfel incat intr-o luna sa poata fi aprobate.

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica

Premierul Ludovic Orban prezinta miercuri, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, Planul national de investitii si de relansare economica. Evenimentul este programat de la ora 18:00, la Clubul Diplomatic.

Ludovic Orban: Planul de relansare economica este foarte ambitios. Va schimba strategia de dezvoltare a Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la debutul sedintei de Guvern, ca programul de relansare economica la care au lucrat liberalii este unul foarte ambitios si va schimba viziunea asupra modului in.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )