Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Un test negativ nu exclude aparitia bolii mai tarziu Ministrul Sanatatii, despre problemele din tara, in direct pe B1 TV (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru: Un test negativ nu exclude aparitia bolii mai tarziu Ministrul Sanatatii, despre problemele din tara, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat luni seara, in direct pe B1 TV, ca fiecare localitate va avea dinamica ei in lupta cu pandemia de COVID-19, precizand ca evolutia situatiei tine. continuă pe B1

Testul la COVID al ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este negativ

Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru este negativ, a anuntat Ministerul Sanatatii.

Nelu Tataru, testat negativ pentru Covid-19 dupa ce un secretar de stat din Ministerul Sanatatii s-a infectat cu coronavirusul - UPDATE

Ministrului Nelu Tataru i-a fost facut sambata dimineata un nou test pentru Covid-19, in conditiile in care un director din Ministerul Sanatatii a fost depistat pozitiv cu coronavirus, informeaza MS. 46 Tataru, a anuntat, ulterior, ca rezultatul sau la testul pentru COVID-19 este negativ.

Testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru este negativ

Seful corpului de control al MS este in prezent asimptomatic si se afla internat din noaptea trecut.

Mesajul lui Nelu Tataru de Ziua Mondiala a Sanatatii: Cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada. impreuna vom trece peste aceasta provocare

Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada, dar am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare. Personalul din sistem a stiut sa se mobilizeze si sa isi adune fortele atunci cand a fost nevoie, este mesajul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

Seful Corpului de Control din Ministerul Sanatatii, test negativ pentru COVID-19, la cateva zile dupa ce primul test a fost pozitiv

Constantin Dina, seful Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, a fost testat negativ pentru COVID-19, dupa ce primul test arata ca este infectat cu coronavirus. Dupa testul pozitiv, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost si el testat, rezultatul fiind negativ.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, testat din nou pentru coronavirus: Rezultatul este negativ

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost testat din nou pentru coronavirus, iar rezultatul este negativ.

Covid-19 |Nelu Tataru: Nu vorbim inca de relaxare. Speram sa fie in a doua jumatate a lunii mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca nu se poate vorbi deocamdata de o relaxare a masurilor luate de autoritati in cadrul starii de urgenta, intrucat varful epidemiei de coronavirus nu a fost atins inca in Romania. Ministrul spune ca.

Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, ar putea fi militarizat, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, in direct pe B1.

Minsitrul Sanatatii, Nelu Tataru, neaga ca la Spitalul Universitar va fi impus un management militarizat, dupa ce mai multe cadre medicale au fost infectate cu COVID-19

In contextul in care 40 de cadre medicale de la Spitalul Universitar din Capitala au fost testate pozitiv, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Brasov, dupa o discutie cu directorii spitalelor, ca.

Nelu Tataru cere verificari la Spitalul Municipal Timisoara dupa ce mai multi nou nascuti au fost depistati pozitiv la COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timisoara sa ancheteze cazul imbolnavirilor cu COVID-19 a unor noi nascuti, la Spitalul Municipal. Grupul de Comunicare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )