Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, in direct pe B1 TV: Principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic Ce spune deputatul despre clinciul Primariei Capitalei cu Daruieste Viata si despre Vlad Voiculescu (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, in direct pe B1 TV: Principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic Ce spune deputatul despre clinciul Primariei Capitalei cu Daruieste Viata si despre Vlad Voiculescu (VIDEO)

Deputatul Nicusor Dan, ales candidat al USR la Primaria Capitalei in 2020, a afirmat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca principala problema a Gabrielei Firea este ca n-a facut cam nimic pe. continuă pe B1

Nicusor Dan enumera cele 7 minciuni spuse de Gabriela Firea intr-o ora. Este rusinos pentru primarul Capitalei sa minta bucurestenii atat de flagrant

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea, Primarul general al Capitalei, ca a spus sapte minciuni in nici o ora, atat cat a durat interviul pe care i l-a acordat lui Cosmin Prelipceanu, la Digi24. Ce minciuni a.

Nicusor Dan, acuzatii grave la adresa primarului Capitalei. Cum i-ar fi mintit Firea pe bucuresteni

Nicusor Dan i-a adus acuzatii grave Gabrielei Firea, spunand chiar ca edilul Capitalei ar fi mintit, cand se afla la postul Digi24, in seara de marti. Nu doar atat, pentru ca deputat-ul o acuza pe aceasta de sapte afirmatii mincinoase, intr-o singura ora, cat a intervenit pe respectivul post de stiri. in acest sens, Nicusor .

Fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata comenteaza afirmatia Gabrielei Firea

Fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata, care construieste un spital in Bucuresti, au comentat, afirmatia Gabrielei Firea potrivit careia si ea ar fi avut o contributie la aceasta investitie, punand la dispozitie terenul, in valoare de un milion de euro. Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu spun ca, potrivit extrasului de carte funciara, terenul apartine statului roman, iar Gabriela Firea nu are niciun fel de contributie. Chiar daca Primaria Capitalei ar fi pus la dispozitie terenul, pentru ca nu ni l-a dat nimeni, asta nu este un merit, a spus Oana Gheorghiu, precizand ca Gabriela Firea nu este stapana acestui oras si este doar un administrator.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )