Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la 14:00, in direct pe B1 TV

B1 B1,
Presedintele Iohannis, declaratie de presa la 14:00, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa joi, ora 14:00, la Palatul Cotroceni. Seful statului va face aceasta interventie intr-un moment in care Guvernul Orban a ramas fara. continuă pe B1

Presedintele Iohannis, declaratie de presa la 14.00, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, luni, ora 14:00, la Palatul Cotroceni. Este de asteptat ca seful statului sa vorbeasca despre efectele COVID-19 la nivel national, cum to.

Presedintele Iohannis, declaratie de presa, dupa sedinta de la ora 14, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va avea, miercuri, o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei de coronavirus, la care vor lua parte premierul Ludovic Orban, dar si mai multi.

Klaus Iohannis, apel catre pensionari: Nu va expuneti inutil unui risc urias

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi, de la ora 14. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, transmite Administratia Prezidentiala.

VIDEO Klaus Iohannis anunta carantina totala: Restrictiile de circulatie devin obligatorii Am decis sa folosim si Armata

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti introducerea carantinei totale. Iesirea din casa va fi permisa de miercuri doar pentru a merge la serviciu sau pentru cumparaturi de alimente. in plus, autoritatile au decis sa foloseasca si Armata, care va suplimenta fortele de ordine publica.

Sedinta de la Cotroceni a inceput. Presedintele Iohannis, premierul Orban si o serie de ministri aduc actualizari de ultima ora la strategia nationala anti-coronavirus (VIDEO)

Sedinta extraordinara de la Palatul Cotroceni - unde presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ceilalti actori relevanti pentru lupta cu efectele COVID-19 din Guvernul Romaniei pun la punct.

Klaus Iohannis: Nelu Tataru cunoaste situatia din sistemul sanitar. Va depune juramantul astazi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Palatul Cotroceni, ca a luat act de demisia lui Victor Costache din functia de ministru al Sanatatii si ca a semnat numirea lui Nelu Tataru in fruntea ministerului.

Sedinta extraordinara, despre lupta Romaniei cu COVID-19. Presedintele Iohannis discuta cu premierul Orban si ministrii Vela, Ciuca si Costache (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si mai multi titulari de portofolii din Guvernul PNL discuta, marti, despre strategia autoritatilor romane in lupta cu noul coronavirus. Ministrii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )