Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele Iohannis, despre relaxarea din 1 iunie: Fara declaratii pentru iesirea din localitate. Se redeschid terasele si se va putea merge la plaja. Pot reincepe spectacolele si competitiile sportive in aer liber (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Iohannis, despre relaxarea din 1 iunie: Fara declaratii pentru iesirea din localitate. Se redeschid terasele si se va putea merge la plaja. Pot reincepe spectacolele si competitiile sportive in aer liber (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, miercuri, dupa sedinta desfasurata la Palatul Cotroceni, alaturi de premierul Ludovic Orban, mai multi ministri si o serie de. continuă pe B1

Presedintele Iohannis: Pentru motive medicale si de carantina se organizeaza o a doua sesiune de Evaluare Nationala, din 29 iunie. Examenele finale se sustin fizic, cum era planificat (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat, joi, ca examenele finale vor fi sustinute fizic, asa cum erau planificat si anuntat, si va fi organizata o a doua sesiune de Evaluare Nationala, incepand di.

Presedintele Iohannis, dupa sedinta CSAT: Strategia Nationala de Aparare a Tarii arata drumul spre obiectivele noastre prioritare de securitate. Romania trebuie sa-si apere cetatenii de pretutindeni, interesele, simbolurile si resursele (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, ce a avut loc miercuri, ora 12, la Palatul Cotroceni din Capitala, in regim de videoconferinta. Pe agenda.

Presedintele Iohannis, in sedinta de urgenta cu liderii PNL si cativa ministri, marti, la Vila Lac. Ar putea fi stabilite noi masuri pentru lupta cu COVID-19 si efectele sale (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o intalnire de urgenta cu liderii PNL si cu o parte dintre ministrii Guvernului Orban, marti, ora 17, la Vila Lac, iar printre participanti se numara atat pr.

Executivul ar pregati noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. Presedintele Iohannis se intalneste cu premierul Orban, la Cotroceni, iar ulterior va avea loc o sedinta de Guvern la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a convocat ministrii pentru o sedinta de urgenta, joi, ora 19, in contextul in care Executivul pregateste noi masuri de relaxare a restrictiilor din Romania. De altfel, ceva mai.

FLORIN CITU: Euroobligatiunile ne ofera confortul sa finantam toate cheltuielile din buget fara probleme

Guvernul se uita in continuare sa iasa pe pietele externe cu emisiuni de euroobligatiuni pentru a finanta deficitul bugetar dupa succesul imprumutului din ultima saptamana, a declarat, ieri, ministrul finantelor Florin Citu, dupa sedinta de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )