Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele Iohannis, noi precizari despre raspunsul Romaniei la criza COVID-19. Declaratie de presa, joi, ora 18, in direct pe B1 TV

B1 B1,
Presedintele Iohannis, noi precizari despre raspunsul Romaniei la criza COVID-19. Declaratie de presa, joi, ora 18, in direct pe B1 TV

Presedintele Klaus Iohannissustine o declaratie de presa, joi, ora 18, la Palatul Cotroceni, in care este de asteptat sa faca noi precizari despre raspunsul Romaniei la criza COVID-19. Anuntul a fost f. continuă pe B1

Presedintele Iohannis discuta cu membri ai Guvernului masurile de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Iohannis discuta miercuri cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu ministrii Internelor, Sanatatii, Apararii, Economiei si Educatiei, masurile de gestionare a epidemiei COVID-19.

Presedintele Iohannis discuta cu reprezentantii mediului de afaceri, la Cotroceni, despre relansarea economica (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri la Palatul Cotroceni, marti, incepand cu ora 14. Discutia va avea in vedere relansarea economica, in.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Dan Crivat, despre solutii de criza

Criza economica va afecta IMM-urile, astfel ca o parte dintre antreprenori vor fi nevoiti sa iasa din afacerile pe care le conduc, asta in vreme ce altii vor cauta noi oportunitati de intrare pe piata. O modalitate eficienta pentru gestionarea acestei crize economice este transferul de afaceri. Dan Crivat, broker de business a vorbit cu Daniel Apostol despre solutii de criza.

Presedintele Iohannis a cerut Guvernului sa asigure accesul la cursuri online fiecarui elev, prin achizitionarea de tablete. Premierul Orban: Cautam solutii impreuna cu Ministerul Educatiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a solicitat Guvernului sa asigure accesul fiecarui elev la cursuri online, prin achizitionarea de tablete, care sa fie conectate la Internet, a afirmat premierul Ludovic.

O noua sedinta la Cotroceni pentru gestionarea crizei COVID-19. Presedintele Iohannis se intalneste, miercuri, la ora 12, cu premierul Orban si mai multi ministri (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o noua sedinta la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 12, cu premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, pentru gestionarea crizei COVID-19. Titularii de.

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur.

Premierul Orban il contrazice pe ministrul Vela: Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii nu sunt inca stabilite. Ceea ce a comunicat Presedintele Iohannis este sigur

Motivele pentru care se va permite parasirea localitatii n. a din 15 mai) nu sunt inca stabilite in forma finala, pentru ca evaluam riscul epidemiologic legat de fiecare tip de deplasare, a declarat joi premierul Ludovic Orban. Decizia se va lua cel mai probabil in ultima zi in care ne vom afla in stare de urgenta, a spus Orban. intrebat de media cum comenteaza declaratiile contradictorii ale presedintelui Iohannis si ale ministrului de Interne Marcel Vela pe tema conditiilor de parasire a localitatii, Orban a spus: Ceea ce a comunicat Presedintele este sigur.

Presedintele Iohannis, in sedinta cu premierul Orban si mai multi ministri, luni la pranz: Sunt evaluate mai multe masuri pentru gestionarea crizei COVID-19 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni, ora 12, la Palatul Cotroceni, o sedinta in care vor fi analizate masuri ale Guvernului inlupta cu pandemia de COVID-19 si efectele sale in Romania. La.

Cseke Attila: Presedintele Iohannis a folosit in mod batjocoritor limba maghiara

Liderul grupului senatorilor UDMR, Cseke Attilla, spus, marti, in plen, ca maghiarii au ajuns sa le fie batjocorita limba, referindu-se la declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind proiectul de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )