Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reportaj. Ce nu s-a vazut la TV de la Congresul PSD. Liviu Dragnea, inca presedinte in inima social-democratilor

Adevărul Adevărul,
Reportaj. Ce nu s-a vazut la TV de la Congresul PSD. Liviu Dragnea, inca presedinte in inima social-democratilor

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte PSD, fiind prima femeie care va conduce oficial partidul. Totusi, printre social-democratii de rand, sirul evenimentelor a fost mai simplu: au aplaudat de fiecare data cand au auzit numele lui Liviu Dragnea si au avut grija sa-l huiduie pe singurul care s-a rasculat impotriva fostului presedinte - Marian Oprisan. continuă pe Adevărul

Liviu Plesoianu, discurs fulminant la Congresul PSD: Am decis sa vin in camasa neagra, pentru ca asistam la un film horror. O sa aleg sa vorbesc despre Liviu Dragnea, chiar daca risc sa vina monstrii cei rai (VIDEO)

Social-democratul Liviu Plesoianu, candidat la sefia PSD, a sustinut un discurs fulminant la Congresul de sambata, fiind aplaudat frenetic de social-democratii prezenti al Sala Palatului. Deputatul a.

Fifor, la congresul PSD: Noi nu ne uitam liderii. Nu cred ca cineva din aceasta sala l-a uitat pe Liviu Dragnea sau pe Adrian Nastase

Mihai Fifor, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat, in cadrul congresului, ca PSD nu isi uita liderii si ca nu crede ca cineva din sala l-a uitat pe Liviu Dragnea sau pe Adrian Nastase.

Codrin Stefanescu, referire la Liviu Dragnea inainte de Congresul PSD: Sa nu uitam de cei care au cazut la datorie de-a lungul timpului

Codrin Stefanescu, candidat la functai de secretar general al PSD, a declarat sambata dimineata inainte de Congresul PSD ca social-democratii nu ar trebui sa uite de colegii lor aflati la.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic! (VIDEO)

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut sambata, la Congresul social-democratilor, ca Liviu Dragnea este un detinut politic.

Adrian Nastase, dupa Congresul PSD: A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a scris, sambata, pe blogul personal, ca a rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor, dupa Congresul PSD. Totodata, acesta a subliniat ca i se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu, dupa ce s-a clasat pe locul doi, dupa Dancila, in cursa pentru functia de presedinte al social-democratilor. Potrivit acestuia, departamentele partidului vor trebuie revigorate si va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National, precum si modernizarea doctrinei si pregatirea unor cadre tinere.

Ion Cristoiu: Mesajul pentru PSD a fost simplu. Cine va face ca Liviu Dragnea, ca el va sfarsi

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat ca episodul luarii cu duba a lui Liviu Dragnea este un semnal clar pentru toata lumea ca suveranitatea, statul paraleldevin subiecte inchise pentru PSD. in cazul lui.

Oprisan, despre Dancila: E o femeie cinstita si desteapta. Era terorizata de Liviu Dragnea

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca ar fi sustinut-o pe Viorica Dancila la sefia PSD si daca nu ar fi fost premier, pentru ca este o femeie desteapta, determinata si cinstita, dar care a fost terorizata de Liviu Dragnea.

CODRIN STEFANESCU, LA CONGRES: Astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a sustinut, la congres, ca PSD a fost vanat si hartuit ani de zile, iar astazi, Liviu Dragnea este pur si simplu detinut politic.

Codrin Stefanescu: Liviu Dragnea e detinut politic. Am fost alaturi de oameni cand nu mai era nimeni. Am fost langa Nastase, Olguta Vasilescu, acum Dragnea

Codrin Stefanescu, candidat la functia de secretar general al PSD, a declarat faptul Liviu Dragnea e in prezent detinut politic si a subliniat ca a fost alaturi de toti politicienii care au avut probleme cu Justitia.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )