Libnet.ro
UNICEF

23:45

Traian Basescu explica rezultatele primului tur prezidential, in direct pe B1 TV: Era previzibil Ce spune fostul presedinte despre Dan Barna si primarii PSD (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu explica rezultatele primului tur prezidential, in direct pe B1 TV: Era previzibil Ce spune fostul presedinte despre Dan Barna si primarii PSD (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, rezultatele obtinute de candidatii inscrisi in cursa spre Cotroceni in primul tur al alegerilor prezidentiale, care vor culmina pe 24. continuă pe B1

Rezultatele primului tur prezidential, sub reflectoarele presei internationale: Iohannis, o forta a stabilitatii intr-o natiune in care haosul politic a devenit norma

Presedintele in exercitiu al Romaniei, Klaus Iohannis, a castigat prima runda a alegerilor prezidentiale, duminica, si, cel mai probabil, o va infrunta pe Viorica Dancila in finala scrutinului de pe 24.

Viorica Dancila, nemultumita ca AEP le-a permis alegatorilor sa voteze pentru finala prezidentialelor, desi rezultatele primului tur sunt inca necunoscute. Orban: Daca dorea, PSD putea schimba legea

Premierul Ludovic Orban a reactionat, dupa ce Viorica Dancila a contestat faptul ca Autoritatea Electorala Permanenta a trimis, pentru votul din corespondenta, buletine cu ambele tururi de scrutin, punandu-i pe.

Traian Basescu: Momentul in care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul in care Iohannis a castigat alegerile prezidentiale Ce scor prevede fostul presedinte in finala (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic.

Unui varstnic ingrijit intr-un camin din Olt i s-a refuzat dreptul la urna mobila. Doua dosare penale in urma primului tur de scrutin

Doua incidente petrecute in ziua primului tur al Alegerilor Prezidentiale 2019 in judetul Olt fac obiectul a doua dosare penale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cifrele care rastoarna ierarhiile si spulbera toate estimarile. Marii castigari ai primului tur sunt Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Avem cifrele care rastoarna ierarhiile si spulbera toate estimarile. Potrivit ultimelor date ale BEC marii castigari ai primului tur sunt Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Presedintele este urmat de .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj tinerilor, recomandandu-le sa iasa la vot pentru ca au pe cine alege. Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii, a spus Basescu.

Traian Basescu, mesaj pentru tinerii alegatori: Este momentul lor sa iasa la vot. Au pe cine alege

Prezent duminica la vot, fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca tinerii trebuie sa iasa la vot ca au pe cine alege. Cred ca eu am deja gandirea omului care a trecut prin toate functiile si.

Alegeri prezidentiale 2019 - Traian Basescu: Este momentul fundamental de schimb de generatie. Noi am facut ce am putut

Fostul presedinte Traian Basescu a votat duminica la Liceul Jean Monnet din Capitala, acolo unde a declarat ca aceste alegeri reprezinta un schimb de generatie. De asemenea, a indemnat tinerii sa iasa la vot pentur ca e momentul lor sa iasa. Au din ce alege.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii. Trebuie sa vina generatia care sa indrepte tara spre prosperitate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a votat duminica, in jurul orei 11. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Dupa ce si-a exprimat dreptul constitutional, europarlamentarul PMP a vorbit despre momentul.

Traian Basescu, mesaj flatant pentru Theodor Paleologu, pe final de cursa catre Cotroceni: Daca romanii au inteles ca au nevoie de un presedinte ca tine, vom vedea maine seara

Traian Basescu, fondatorul PMP, a avut un mesaj de final de campanie pentru candidatul formatiunii, Theodor Paleologu, prin care i-a multumit ca s-a inscris in aceasta cursa, dand Romaniei cea mai buna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )