Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dancila: Poate ca si Liviu Dragnea a avut partea lui de vina la europarlamentare. Nu esti om slab daca-i asculti pe toti

Adevărul Adevărul,
Dancila: Poate ca si Liviu Dragnea a avut partea lui de vina la europarlamentare. Nu esti om slab daca-i asculti pe toti

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni seara la TVR despre rezultatul PSD la europarlamentare si despre cum a incercat sa schimbe abordarea din interiorul partidului odata cu preluarea sefiei interimare de la Liviu Dragnea care a fost condamnat. continuă pe Adevărul

Dancila a dezvaluit ce a discutat cu Dragnea cu o seara inainte ca acesta sa fie condamnat

Viorica Dancila a declarat, la Marius Tuca Show, ca nu se asteptca Liviu Dragnea sa fie condamnat. Premierul a refuzat sa intre in detalii, dar a admis ca, in ultima vreme, ea si Dragnea au avut.

Viorica Dancila vrea o conducere colectiva a PSD: Nu as vrea sa-l judec pe Liviu Dragnea, dar as vrea sa schimb modul de lucru

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, la finalul Biroului Permanent al partidului, ca PSD ar trebui sa aiba o conducere colectiva pentru ca deciziile sa nu mai fie luate de un singur om, ca pe vremea lui Liviu Dragnea, ci de.

Cum arata santierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile inainte sa fie arestat. Nici borduri nu-s capabili sa puna!

Cu 5 zile inainte de a fi arestat, Liviu Dragnea a lansat cu mare fast lucrarile la primul tronson din drumul expres Craiova - Pitesti. La o zi dupa inaugurare, au aparut fotografii care demonstrau ca utilajele au fost retrase din zona imediat dupa ce liderii PSD au plecat de la fata locului. Asa s-a aflat ca Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres. Nici borduri nu-s capabili sa puna.

Codrin Stefanescu, dupa discutiile cu Liviu Dragnea: Mi-a spus ca e puternic, e demn si ca isi duce mai departe crucea mai departe

Codrin Stefanescu, fostul secretar general al PSD, a spus la Antena 3 ce a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon si a precizat faptul ca de indata ce va putea primi vizite, va merge sa-l vada pe fostul lider.

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Liviu Dragnea l-a sunat pe Codrin Sefanescu. Ce a transmis fostul lider PSD din spatele gratiilor

Codrin Stefanescu a fost sunat de Liviu Dragnea, din penitenciar. Fostul secretar al PSD a dezvaluit ca Dragnea nu stie nimic din ce se intampla in PSD dupa condamnarea sa. Stefanescu a spus ca nu i-a .

Victor Ponta: Romania a pierdut in competitia ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca muta ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca Romania a pierdut competitia pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU in momentul in care Liviu Dragnea a anuntat ca tara noastra intentioneaza sa mute Ambasada de la Tel.

Document exploziv. Mana lui Iohannis in completul care l-a condamnat pe Liviu Dragnea

Luciana Mera, unul dintre judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, din completul de 5 magistrati care l-a condamnat definitiv pe Liviu Dragnea in dosarul angajarilor fictive, a iesit la.

Socant! Ce ar fi facut judecatorii dupa condamnarea lui Liviu Dragnea - surse

Dupa trei ani de procese, Liviu Dragnea a fost condamnat pe 28 mai la inchisoare de un complet format din cinci judecatoare. Decizia este definitiva si a fost luata cu majoritate 4 din 5). La aproape doua.

Romania a pierdut cursa pentru un loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU / Victor Ponta: Am pierdut pe mana noastra cand Liviu Dragnea a anuntat ca mutam Ambasada la Ierusalim

Romania a pierdut in fata Estoniei cursa pentru o pozitie de membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU, pentru perioada 2020-2021, anunta organizatia internationala. Presedintele Pro-Romania, Victor Ponta, este de parere ca Romania a pierdut sprijinul tarilor din Uniunea Europeana in momentul in care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca Romania muta Ambasada la Ierusalim.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )