Libnet.ro
UNICEF

11:30

LUDOVIC ORBAN: Dragnea ar trebui sa conduca Televiziunea Publica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Dragnea ar trebui sa conduca Televiziunea Publica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, cere demisia conducerii TVR in urma aparitiilor dese ale liderului PSD Liviu Dragnea la Viata Satului, spunand ca pare ca este prezentator al acelei emisiuni si ca in curand va putea fi vazut si la Teleenciclopedia si la emisiuni pentru copii. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban cere public demisia directorului TVR: Televiziunea si Radioul public nu sunt instrumentele de propaganda ale PSD

Liderul PNL, Ludovic Orban, a cerut, luni, in mod public, demisia directorului Televiziunii Romane, Doina Gradea, in urma aparitiilor presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la emisiunea Viata Satului. Liberalul a .

LUDOVIC ORBAN: Iohannis este invitat vineri la ziua PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi ca presedintele Klaus Iohannis este invitat sa participe la mai multe evenimente organizate de liberali, anuntand ca seful statului a fost invitat sa participe vineri la ziua partidului.

Ludovic Orban l-a comparat pe Iohannis cu un stejar, in discursul de prezentare de la mitingul din Piata Victoriei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a comparat pe seful statului, Klaus Ioahnnis, in discursul de prezentare de la mitingul PNL, cu un stejar care sta in calea furtunilor pornite de ciuma rosie. Presedintele Iohannis a participat sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei, unde au fost circa 40 de mii de sustinatori ai liberarilor care si-au prezentat candidatii la alegerile europene din 26 mai.

LUDOVIC ORBAN: La 30 de ani de la Revolutie avem misiunea sa aducem Romania romanilor liberi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, ca la implinirea a 30 de ani de la Revolutie misiunea partidului este de a aduce tara romanilor liberi.

Ludovic Orban (PNL): Daca vom iesi invingatori la alegerile europene, acest lucru va declansa o criza in coalitia de guvernare

Ludovic Orban, presedintele PNL, a afirmat, intr-un interviu pentru Reuters, ca daca liberalii vor iesi invingatori la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, in coalitia de guvernare va fi declansata o.

Ludovic Orban, despre scandalul cu Uber si Bolt: Este incredibila prigoana care s-a pornit impotriva soferilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat PSD pentru interzicerea serviciilor de ridesharing si a promis ca in momentul in care liberalii vor ajunge la guvernare, serviciile se vor legaliza in cel mai scurt timp.

Dacian Ciolos: Televiziunea publica a derapat, de aceasta data, grav in bratele PSD si ale lui Liviu Dragnea

Liderul PLUS, fostul premier Dacian Ciolos, a anuntat ca va face o noua plangere la Consiliul National al Audiovizualului privind emisiunea Viata Satului de la TVR, in care a fost prezent pentru a doua oara presedintele PSD, Liviu Dragnea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )