Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre cazul Sorina: E un caz complicat, cu multa tristete (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama infiata de o familie din SUA, ca este un caz complicat si asteapta de la autoritati sa-si faca datoria foarte.

Cazul Sorina. Procuroarea care a intervenit in cazul fetitiei, audiata la Sectia de anchetare a magistratilor

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Baia de Arama luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, s-a prezentat, joi, la Sectia de anchetare a magistratilor pentru a fi audiata.

Cazul Sorina. Procuroarea care a luat-o pe fata de la asistenta maternala ar putea afla joi daca va fi suspendata din functie

Procurorul Maria Piturca, cea care a intervenit in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti luata cu forta de la locuinta unei foste asistente maternale, a fost audiata miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care ar urma sa decida joi daca aceasta va fi suspendata din functie, asa cum a cerut Inspectia Judiciara.

Cazul Sorina. Procurorul care a luat-o pe fetita de 8 ani pentru a o duce la familia adoptiva, audiat la Sectia Speciala

Maria Piturca, procurorul care a luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, pentru a o duce la familia adoptiva, nu va fi suspendata din functie. Asa a decis Sectia pentru procurori a CSM. Piturca s-a prezentat, joi, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru audieri. in acelasi timp, solicitarea procurorului general al Romaniei de revizuire a sentintei de adoptie a fost respinsa.

Traian Basescu, despre Ciolos: Un oportunist perfect care intotdeauna incearca sa obtina maximum de profit pentru el indiferent cat ar trebui sa isi schimbe atitudinile (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a revenit cu o noua replica pentru Dacian Ciolos dupa ce fostul premier s-a aratat deranjat de acuzatiile ca ar fi omul lui Macron si ar reprezenta interesele lui la.

Basescu, despre liderii PSD: Dancila e din categoria coc, e mamaita Teodorovici porneste de la o fata de dandy, care nu il avantajeaza

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale avand candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dancila deoarece pleaca de la procente foarte mici. El spune ca nu ar vota-o pe Dancila la prezidentiale pentru ca este de la PSD si ca e in contradictie cu profilul castigator din Europa de Est: e din categoria coc, e mamaita.

Traian Basescu, despre intoarcerea in tara a Elenei Udrea: Nu cred ca va mai face politica, prioritatea ei, din ce am inteles, este sa-si dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat, joi seara, ca a discutat cu fosta sa colaboratoarea Elena Udrea de la revenirea in tara. Europarlamentarul PMP a sustinut ca fosta sa consiliera de la Cotroceni nu ar.

Basescu, despre revenirea in tara a Elenei Udrea: Nu cred ca va intra in politica, prioritatea ei este sa-si rezolve problemele din justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, ca a vorbit cu Elena Udrea si inainte de a reveni in tara, dar si la intoarcere si considera ca fostul ministru a luat o decizie buna sa se intoarca in Romania. Basescu crede ca Udrea nu va reveni in politica, afirmand ca prioritatea ei este sa-si rezolve problemele din justitie.

Ciolos: I-am spus presedintelui Traian Basescu ca putem sa discutam direct si nu prin talk-show-uri

Dacian Ciolos i-a transmis lui Traian Basescu ca pentru a fi mai puternici in Parlamentul European trebuie sa discute in mod direct si nu prin talk-show-uri cu informatii eronate, motivand ca Romania are nevoie de politicieni responsabili care sa apere interesele tarii la Bruxelles si Bucuresti, potrivit Mediafax.

Robert Negoita, sesizare la Parchet privind retrocedari din mandatul de primar al lui Traian Basescu

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, s-a prezentat, marti, la Parchetul instantei supreme pentru a depune o sesizare privind o serie de retrocedari de terenuri, facute inclusiv in mandatul de primar al lui Traian Basescu. El a spus ca pentru retrocedarile din Bucuresti este vinovata o grupare organizata, un grup infractional, iar Parchetul trebuie sa identifice membrii acestei grupari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )