Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila, despre campania electorala: Am vazut doar ura. Rezultatul a fost naucitor, a fost mai rau decat de asteptam

B1 B1,
Viorica Dancila, despre campania electorala: Am vazut doar ura. Rezultatul a fost naucitor, a fost mai rau decat de asteptam

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la TVR, ca si-a dat seama ca PSD poate pierde alegerile europarlamentare in momentul in care a vazut ura cu care au fost intampinati social-democratii la. continuă pe B1

Viorica Dancila: E momentul ca presedintele Iohannis sa iasa din logica de campanie electorala

Viorica Dancila a scris, pe Facebook, ca e momentul ca presedintele Klaus Iohannis sa iasa din logica de campanie electorala. Premierul ii propune sefului statului, cu privire la pactul intre partide, un set de principii si valori obligatorii pentru Romania, relateaza Mediafax.

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

Premierul Viorica Dancila, anunt important despre programul de guvernare

Premierul Viorica Dancila a anuntat pe pagina sa de Facebook ca programul de guvernare va fi modificat ca urmare a rezultatului alegerilor europarlamentare din 26 mai. Am avut o dezbatere constructiva astazi.

Viorica Dancila a avut o convorbire telefonica cu premierul francez Edouard Philippe

Premierul Viorica Dancila a avut vineri, 7 iunie 2019, o convorbire telefonica cu omologul sau francez, Edouard Philippe. Potrivit unui comunicat al Guvernului, au discutat despre importanta agrearii Foii actualizate de Parcurs a Parteneriatului Strategic, care va marca o noua etapa a cooperarii bilaterale si europene.

Dancila, despre refuzul restructurarii: Nu aveam reglementat ce se intampla daca Iohannis refuza iar

Viorica Dancila a afirmat, luni sear[, la TVR 1, ca nu a mers pe ideea restructurarii Guvernului in Parlament, dorita de Liviu Dragnea, pentru ca nu exista reglementari clare cu privire la situatia in care presedintele Romaniei ar fi refuzat din nou ministri si s-ar fi ajuns la o criza guvernamentala, potrivit Mediafax.

Dancila, despre greselile de exprimare: Eram timorata de anumite persoane din jur

Premierul Viorica Dancila a explicat luni ca frecventele greseli de exprimare din trecut au fost cauzate de faptul ca trebuia sa mearga pe o linie care nu era confortabila si ca era timorata de anumite persoane din jurul sau.

Dancila, despre cauza greselilor de exprimare: Eram timorata de anumite persoane din jur

Premierul Viorica Dancila a explicat luni ca frecventele greseli de exprimare din trecut au fost cauzate de faptul ca trebuia sa mearga pe o linie care nu era confortabila si ca era timorata de anumite persoane din jurul sau.

Dancila, despre greselile frecvente de exprimare: Eram timorata

Premierul Viorica Dancila pune frecventele greseli de exprimare pe seama faptului ca trebuia sa mearga pe o linie care nu era confortabila pentru ea.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )