Libnet.ro
UNICEF

11:16

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019 - Kelemen Hunor: Am votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru incredere

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a votat, duminica, la o sectie din judetul Harghita, el transmitandu-le alegatorilor mesajul de a merge la vot si de a alege cea mai buna solutie pentru Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, dupa vot: Am votat pentru o Romanie in care mafia sa dispara

Alexandru Cumpanasu a facut declaratii, la iesirea din sectia de votare. Acesta a mers impreuna cu sotia si familia Alexandrei Macesanu sa voteze. Unchiul Alexandrei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa vot: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidentiale sustinut de alianta electorala Un om, formata din ALDE si Pro Romania, a declarat ca a votat pentru un presedinte al tuturor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminica dimineata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua dosare penale, deschise pentru frauda la vot in Galati

Trei incidente au fost inregistrate pana acum la Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati si Politia a deschis dosare penale in doua cazuri, pentru frauda la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa rezultatele EXIT-POLL: Si maine e o zi!

Mircea Diaconu a sustinut o declaratie de presa in fata Ateneului, dupa rezultatele EXIT-POLL. Candidatul independent la prezidentiale sustine ca si maine este o zi si sugereaza.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rezultate provizorii dupa centralizarea rezultatelor din peste 86% din sectiile de votare: Klaus Iohannis 36%, Viorica Dancila 24,45%

Autoritatea Electorala Permanenta a reusit centralizarea rezultatelor din peste 86% din sectiile de votare, iar potrivit rezultatelor provizorii, Klaus Iohannis a obtinut.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Vezi prezenta la vot in timp real!

Dupa nici jumatate de ora de la deschiderea urnelor votasera peste 125. 000 de alegatori din Romania. VEZI PREZENTA LA VOT iN TIMP REAL in tara, sunt organizate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )