Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Anuntul lui Kelemen Hunor in legatura cu turul al doilea

Antena3 Antena3,
ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Anuntul lui Kelemen Hunor in legatura cu turul al doilea

LiderulUDMR,Kelemen Hunor, a declarat ca nici Klaus Iohannis, nici Viorica Dancila, candidatii care au intrat in cursa finala pentru scaunul de la Cotroceni nu au cerut sprijinul formatiunii UDMR, iar. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll, ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

Harta interactiva cu prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2019. Situatia pe judete

Votarea a inceput la ora 07:00 si se incheie la ora 21:00. Prezenta la vot, la nivel national, la scrutinul de duminica, la ora 12:00, a fost de peste 14%%. Numarul romanilor care voteaza in turul intai al alegerilor prezidentiale din 2019 a inceput sa creasca, comparativ cu cifrele din 2014. Astfel, dupa ce dimineata, .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anuntul MAI despre incidentele din sectiile de vot

Procesul electoral la alegerile prezidentiale a inceput, la ora 07. 00, fara incidente, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica.

Incidente la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O ambulanta a fost solicitata la o sectie din Vaslui

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat,.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ramona Ioana Bruynseels, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Este un exercitiu democratic extraordinar

Ramona Ioana Bruynseels, candidata umanistilor la prezidentiale, a facut primele declaratii dupa rezultatele EXIT POLL de la ora 21, 00. Citeste SiALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, primele declaratii: Exit-pollurile pot da erori. Este important sa fie numarat fiecare vot

Candidatul USR PLUS, Dan Barna, se declara optimist cu privire la rezultatul votului de duminica de la alegerile prezidentiale si afirma ca scorul final nu il dau exit-poll-urile, ci numararea.

Digisport: Cotele la pariuri in turul doi, la alegerile prezidentiale 2019 |Bookmakerii asteapta o victorie zdrobitoare

Alegeri prezidentiale 2019 |Klaus Iohannis si Viorica Dancila se vor infrunta in turul doi de scrutin, programat duminica, 24 noiembrie. Casele de pariuri au afisat cotele pentru acest eveniment, iar actualul presedinte este mare favorit.

LISTA candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. in ce ordine apar pe buletinele de vot

La aceste alegeri s-au inscris 14 candidati. Daca niciunul dintre candidati nu va avea majoritate de voturi valabil exprimate ale alegatorilor inscrisi in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Toate informatiile despre ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 turul I. Unde si cum poti vota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc in data de 10 noiembrie 2019. in cazul in care niciunul dintre candidati nu intruneste majoritatea de voturi valabil exprimate ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )