Libnet.ro
UNICEF

22:01

Attila Korodi (UDMR): Ne ingrijoreaza complicatiile create de OUG 114. Vom face propria analiza, inclusiv pe Pilonul II de pensii

B1 B1,
Attila Korodi (UDMR): Ne ingrijoreaza complicatiile create de OUG 114. Vom face propria analiza, inclusiv pe Pilonul II de pensii

Attila Korodi, liderul grupului UDMR de la Camera Deputatilor, a declarat ca el si colegii lui sunt ingrijorati de complicatiile create de OUG 114/2018 si, imediat dupa adoptarea bugetului, vor face propria. continuă pe B1

Attila Korodi, lider UDMR: Ne ngrijoreaza complicatiile create de OUG 114 si imediat dupa adoptarea bugetului vom face propria analiza tehnica, inclusiv pe pilonul II de pensii

Ne ingrijoreaza complicatiile create de OUG 114 si, imediat ce va fi adoptat bugetul, vom face propria analiza tehnica pe fiecare element al acestei ordonante, inclusiv prevederile legate de Pilonul II de pensii, a declarat miercuri pentru HotNews. ro Attila Korodi, liderul grupului UDMR de la Camera Deputatilor. in dezbaterile anterioare, UDMR nu a sustinut renuntarea la Pilonul II de pensii. Acum s-a introdus situatia in care voluntar se poate face trecerea la sistemul public de pensii. Vom analiza efectele si vom avea propria pozitionare, a spus liderul UDMR.

Divergente in constructii pe marginea OUG 114

Radu Zilisteanu: OUG 114 ar putea duce unele firme din sector la pierderi, insolventa sau faliment * Claudiu Georgescu: OUG 114 este, in esenta, pozitiva pentru constructori, pentru ca se incearca retinerea fortei de munca din domeniu in tara Prevederile Ordonantei de Urgenta 114/2018 starnesc opinii divergente in randul actorilor din domeniul constructiilor. Printre altele, noua ordonanta prevede majorarea salariului brut al muncitorilor din constructii la 3. 000 de lei lunar.

Dezbaterea bugetului n Comisiile de buget finante, fara prezenta ministrului Eugen Teodorovici / Ghizdeanu: PIB-ul creste cu 5,5% pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018

In lipsa ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care este plecat la ECOFIN, la audieri pe legea bugetului 2019 participa reprezentanti din minister, precum secretarul de stat Daniela Pescaru si presedintele Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), Ion Ghizdeanu. Cu aceasta ocazie am aflat si de ce crede CNSP ca economia o sa creasca cu 5,5% in acest an, in teorie: pentru ca sunt investitii suplimentare de la buget, plus masurile din OUG 114/2018. Secretarul de stat, Daniela Pescaru, a spus ca daca se modifica OUG 114, vor fi rectificari bugetare.

(P) FMCG Food Retail: Reset 2019 in trade marketing ca urmare a OUG 114

Excluderea publicitatii si a marketingului din lista activitatilor pentru care este permisa folosirea zilierilor, ca efect al OUG 114/2018 intrata in vigoare la 1 ianuarie 2019, a generat un blocaj in activitatile de marketing, in special in industria.

DRAGOS ANASTASIU, VICEPRESEDINTE ANAT: OUG 114 a terminat bugetele companiilor pe 2019

Bugetele companiilor din tara noastra au fost terminate de OUG 114/2018, iar felul in care Guvernul Romaniei alege sa legifereze ii pune pe unii investitori pe ganduri, in timp ce pe altii ii determina sa fuga, a subliniat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dragos Anastasiu, vicepresedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT).

BOGDAN HUTUCA (PNL): OUG 114 creste taxele si impozitele locale cu incalcarea Constitutiei

Deputatul liberal Bogdan Hutuca spune ca Guvernul incalca mai multe principii constitutionale, pentru ca OUG 114 obliga autoritatile locale sa creasca taxele sI impozitele.

COALITIA PENTRU DEZVOLTAREA ROMANIEI: in privinta OUG 114, exista un inceput de dialog

In aceasta saptamana vor debuta o serie de intalniri dintre mediul de afaceri si cei ai Guvernului si partidelor politice, pe tema OUG 114, pentru a limita impactul prevederilor actului normativ, informeaza Coalatia pentru Dezvoltarea Romaniei.

OUG 114 creste taxele si impozitele locale cu incalcarea Constitutiei. Hutuca (PNL): Hotie tipic pesedista

Guvernul incalca mai multe principii constitutionale deoarece OUG 114 obliga autoritatile locale sa creasca taxele si impozitele locale la maximul acceptat de lege, ignorand principiul autonomiei.

Korodi: UDMR va decide cum va vota la buget dupa finalizarea dezbaterilor n comisia de buget-finante

UDMR va decide cum va vota in cazul bugetului propus de PSD-ALDE pentru 2019 abia dupa finalizarea dezbaterilor in comisiile de buget-finante si prezentarea raportului, a declarat, pentru HotNews, liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila.

Raportul privind inflatia mentioneaza de 14 ori OUG 114 n cele 60 de pagini: Setul de masuri fiscale intrate n vigoare la 1 ianuarie 2019 este de natura a crea ambiguitati

De 14 ori e mentionata Ordonanta 114/2018 in cele circa 60 de pagini ale Raportului privind inflatia, publicat luni de Banca Centrala. Eficienta si flexibilitatea politicii monetare ar putea fi afectate de prevederile OUG nr. 114/2018 prin maniera de stabilire a taxei pe activele bancilor, se arata in textul Raportului. Dealtfel, potrivit autorilor documentului, riscurile specifice sunt asociate cu precadere conduitei politicii fiscale si a veniturilor, in conditiile lipsei de disponibilitate la momentul finalizarii scenariului de baza al proiectiei macroeconomice a unei variante aprobate de Parlament a bugetului de stat pentru anul in curs.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )