Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cui va da UDMR voturile in turul doi al prezidentialelor

Antena3 Antena3,
Cui va da UDMR voturile in turul doi al prezidentialelor

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Korodi Attila, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca pentru Uniune turul doi al alegerilor prezidentiale nu ar trebui sa reprezinte un stres si o. continuă pe Antena3

Paleologu spune ca nu va vota in turul doi al prezidentialelor in lipsa unei dezbateri Iohannis - Dancila

Theodor Paleologu, care s-a clasat pe locul 5 in primul tur al alegerilor prezidentiale, afirma ca nu se va duce sa voteze in turul doi in lipsa unei dezbateri intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila.

USR-PLUS anunt de ULTIMA ORA despre turul doi al prezidentialelor. Ciolos: Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis Barna: Nu se pune problema sa acordam vreodata sprijin sau vot Vioricai Dancila

Liderii USR-PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna au anuntat, luni, ca il sustin pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Sustinerea noastra va merge spre Klaus Iohannis. Sper sa.

Strategia lui Dancila pentru turul doi al prezidentialelor: O vizita in Diaspora, mai multe deplasari in tara si eventuale excluderi din PSD

Presedintele PSD Viorica Dancila a convocat CEX pentru marti dupa amiaza pentru o discutie privind strategia PSD pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 24 noiembrie. Potrivit unor surse.

Barna nu demisioneaza, desi a ratat turul doi: Nu sunt un lider care sa plece la prima dificultate. Dau perceptia de aroganta pentru ca sunt prea inalt

Liderul USR Dan Barna nu va demisiona din fruntea partidului, desi a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale. Am crezut ca suntem mai sus decat ne-a dovedit-o electoratul. Sunt optimist in continuare, a spus Dan Barna. Alianta USR-PLUS va continua.

Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale. Ce se poate schimba azi

Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale 2019? Ce se poate schimba azi? Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale? Data de 10 noiembrie 2019 este marcata .

Trei cauze care au dus la esecul USR. De ce a ratat Dan Barna turul doi

Dupa ce a ratat turul doi, candidatul USR-PLUS Dan Barna a declarat ieri ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea partidului. in paralel, unii membri din USR au inceput sa-l critice pe Barna, in timp ce altii dau vina pe Sistem. Totusi, sociologul Mircea Kivu afirma ca motivele pentru care Barna e pierdut cursa pentru locul doi sunt mai simple de atat: lipsa de notorietate si inadecvarea la un public nou.

Dancila: Daca nu intram in turul doi, era un lucru de onoare, adica trebuia sa-mi depun mandatul

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat, duminica seara, ca daca nu ar fi intrat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, era un lucru de onoare sa isi depuna mandatul. Acum sunt in turul doi si cred ca la noi nu se pune problema acum de cine pastreaza puterea, a spus ea.

Mircea Diaconu, intrebat pe cine va sustine in turul doi: Pe nimeni

Candidatul ALDE si Pro Romania, Mircea Diaconu, a declarat duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor care il claseaza pe locul patru la alegerile prezidentiale, a declarat ca va vota pe nimeni in turul doi, argumentand ca in varianta care se prefigureaza ma tem ca e nimeni in turul doi.

Iohannis si turul doi: cum arata la exit poll presedintele Romaniei

Klaus Iohannis, actualul presedinte al Romaniei, a reusit un parcurs bun la aceste alegeri prezidentiale. Dupa ce in 2014 a castigat simpatia populara din postura de raul cel mai mic, de data asta a avut ceva mai multe avantaje. Rezultatele partiale il dau drept norocos: ajunge in turul doi. Rezultatele de tip exit poll pentru .

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )