Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a reusit PNL sa dubleze alocatiile pentru copii de doua ori in patru ani

Adevărul Adevărul,
Cum a reusit PNL sa dubleze alocatiile pentru copii de doua ori in patru ani

In 2015, PNL, aflat si atunci in Opozitie, a reusit sa majoreze alocatiile pentru copii de la 42 de lei la 84 de lei, profitand de somnul deputatilor PSD. Patru ani mai tarziu, PNL a dublat din nou alocatiile, speculand inca o data superficialitatea Puterii. Victoria de ieri nu ar fi fost posibila fara voturile UDMR. continuă pe Adevărul

PSD, dupa ce PNL a majorat alocatiile pentru copii: Demers demagocic. PSD va mari alocatiile prin ordonanta de urgenta

PSD sustine ca amendamentul prin care PNL a dublat alocatiile pentru copii este inaplicabil, prin urmare Guvernul va da ordonanta de urgenta ca sa indrepte lucrurile facute prost de Opozitie.

Dancila: Vom adopta majorarea alocatiilor pentru copii

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu ministrul Muncii despre ordonanta de urgenta prin care sa se reglementeze majorarea alocatiilor pentru copii, spunand ca aceasta va fi adoptata. Dancila a mentionat ca majorarea ar urma sa se aplice incepand cu 1 martie, nefiind luata in calcul o prorogare.

Discursul care l-a facut pe Dragnea sa ceara drept la replica. Pentru amante si pensii speciale aveti bani

Deputatul PNL Robert Sighiartau, autorul amendamentului prin care alocatiile pentru copii au fost dublate, a avut un schimb dur de replici cu liderul PSD Liviu Dragnea, in plen.

Banii dati de PSD-ALDE pentru copii sunt, in fapt, bani dati impotriva copiilor romani

Am vazut deja ca Programul Panorama de screening genetic prenatal, propus ca amendament la Legea Bugetului de Liviu Dragnea, a fost criticat deoarece el ar fi oferit tuturor gravidelor din Romania. in vreme ce tari precum Italia, Suedia, Irlanda sau Polonia nu finanteaza astfel de teste pentru depistarea unor anomalii genetice, iar Franta si Marea Britanie ofera astfel de testari doar gravidelor cu probleme.

Sportul uneste: candidatura comuna pentru cele doua Corei

Coreea de Sud a ales Seulul drept oras candidat la organizarea Jocurilor Olimpice de vara din 2032, pe care spera sa le gazduiasca impreuna cu Coreea de Nord. Cele doua Corei vor informa in mod oficial, vineri, Comitetul International Olimpic, in cadrul unei reuniuni a CIO la Lausanne, in legatura cu decizia lor de depunere a candidaturii comune.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )