Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea cauta sustinere la UDMR! Dragnea: Am fost sa vorbesc cu Kelemen Hunor despre Viorica Dancila

B1 B1,
Dragnea cauta sustinere la UDMR! Dragnea: Am fost sa vorbesc cu Kelemen Hunor despre Viorica Dancila

Liviu Dragnea cauta sustinere pentru numirea teleormanencei Viorica Dancila in functia de premier. Seful PSD a mers, deja nu mai este o surprinsa, la UDMR sa discute despre numirea blondei de la. continuă pe B1

Kelemen Hunor, declaratii despre Viorica Dancila: Nu am vazut-o, nu am vorbit cu ea, nu stim ce doreste sa faca din aceasta functie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a facut primele declaratii cu privire la propunerea Vioricai Dancila in functia de premier. Nu am vazut-o, nu am vobit cu ea, nu stim ce gandeste si ce.

Kelemen Hunor: Tudose trebuia sa-si dea demisia. Mai mult s-au certat decat au guvernat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca era firesc ca Mihai Tudose sa plece din functia de premier, din moment ce nu mai avea sprijinul PSD, si ca social-democratii mai mult s-au certat decat.

De partea cui se pozitioneaza UDMR? Prima REACTIE a lui Kelemen Hunor dupa nominalizarea Vioricai Dancila

A aparut si prima reactie a UDMR de la demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru. Klemen Hunor a declarat, marti, ca Uniunea va merge la consultarile de miercuri de la Cotroceni cu sugestia de a se.

Gabriela Firea, atac in premiera la adresa lui Dragnea si critici pentru Tudose: A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. Au gresit amandoi!

Gabriela Firea i-a criticat duminica atat pe Liviu Dragnea, cat si pe Mihai Tudose pentru inceperea conflictului din partid si le-a cerut sa inceteze disputele. Primarul Capitalei a lansat in postarea sa de pe Facebook un atac in premiera la Liviu Dragnea, spunand ca A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. O analiza democratica reala, in forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele doua crize politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )