Libnet.ro
UNICEF

07:45

Kelemen Hunor anunta ca participa la condultarile convocate de Ludovic Orban: Cea mai apropiata data cand pot fi organizate alegerile locale este 24 mai

B1 B1,
Kelemen Hunor anunta ca participa la condultarile convocate de Ludovic Orban: Cea mai apropiata data cand pot fi organizate alegerile locale este 24 mai

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca va participa la consultarile convocate de premierul interimar, Ludovic Orban, in cadrul carora ar urma sa se stabileasca data alegerilor locale. Kelemen sustine . continuă pe B1

Kelemen Hunor: Oamenii cand se trezesc dimineata nu vor anticipate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca interesul oamenilor nu sunt alegerile anticipate si ca fo.

Kelemen Hunor, despre anticipate: Altul este interesul oamenilor in acest moment

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, crede ca interesul oamenilor nu este in acest moment algerile anticipate.

Kelemen Hunor, despre cazul Ditrau: Orice astfel de act de intoleranta trebuie respins, indiferent unde se intampla, indiferent din partea cui vine

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca este regretabil ce s-a intamplat in cazul Ditrau, dar ca astfel de cazuri au mai fost si in alte zone din tara, unde nu s-au mediatizat.

Kelemen Hunor: Oamenii cand se trezesc dimineata nu vor anticipate

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca interesul oamenilor nu sunt alegerile anticipate si ca formatiunea pe care o conduce sustine, totusi, aceasta idee, dar anticipatele sa aiba loc in iunie, inainte sau dupa alegerile locale. Hunor propune si ca autoritatile locale sa aiba mandat de cinci ani.

Ludovic Orban, aventura ca in filme. Cum a sarit de la balconul iubitei sale

Despre viata personala a politicienilor romani s-a tot scris, dar nu totdeauna aacestia au dorit sa se afle detalii intime, personale si au evitat sa vorbeasca, lucru care nu l-a definit pe fostul premier Ludovic Orban, acesta povestind despre perioada in care era un tanar indragostit. Ludovic Orban, aventura ca in filme Undeva, prin 2010, .

LUDOVIC ORBAN DESPRE SORINA PINTEA: Orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functie

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi seara la un post de televiziune ca orice cetatean trebuie tratat in conformitate cu legea, indiferent de functia pe care o ocupa, facand referire la cazul Sorinei Pintea.

Ludovic Orban, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti acasa de Paste! Nu vom avea suficiente resurse umane

Ludovic Orban a facut si el un apel catre romanii din diaspora, sa nu se intoarca acasa de Paste, pentru ca in tara nu exista suficiente resurse umane in cazul in care numarul celor bolnavi ar creste.

Ludovic Orban e ironic la adresa parlamentarilor: Se vede ca au obosit

Ludovic Orban a ironizat nehotararea de care au dat dovada parlamentarii la audierile ministrilor.

Consultari la Palatul Victoria, privind alegerile locale. Ludovic Orban convoaca liderii partidelor parlamentare

Ludovic Orban a transmis vineri invitatii tuturor liderilor de partide parlamentare, chemandu-i pe aceasta cale la consultari pentru stabilirea datei alegerilor locale.

Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Florin Citu, desemnat de seful statului sa formeze un nou guvern, transmite investitorilor un semnal de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )