Libnet.ro
UNICEF

07:15

KELEMEN HUNOR: Au dreptate cei care critica OUG pe legile justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KELEMEN HUNOR: Au dreptate cei care critica OUG pe legile justitiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca nu comenteaza protestele magistratilor, dar considera ca au dreptate cei care critica OUG 7 privind modificarea legilor Justitiei. continuă pe Ziarul Bursa

UNJR critica OUG pe legile justitiei si cere Guvernului sa revina asupra unor prevederi

OUG pe legile justitiei contine o serie de prevederi care incalca principiul separarii carierei judecatorilor de cea a procurorilor si modifica conditiile de accedere la instanta suprema, reprezentand un pas enorm inapoi fata de forma anterioara a statutului acestor doua profesii, avertizeaza UNJR, potrivit Mediafax.

Kelemen Hunor nu este de acord cu modificarea legilor justitiei: ii inteleg pe procurorii si judecatorii care protesteaza

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, le da dreptate magistratilor care protesteaza fata de modificarile la legile justitiei. Acesta a criticat Guvernul pentru adoptarea OUG 7/2019 si mai ales pentru ca s-a renuntat la.

DEOARECE INCALCA PRINCIPIUL SEPARARII CARIERELOR: UNJR critica OUG pe legile justitiei

Ordonanta de Urgenta 7/2019 care aduce modificari legilor justitiei, adoptata intempestiv si fara minime consultari, contine prevederi care incalca principiul separarii carierei judecatorilor de cea a procurorilor si modifica conditiile de accedere la ICCJ, reprezentand un pas enorm inapoi fata de forma anterioara a statutului acestor doua profesii, afirma UNJR, care cere Guvernului sa revina asupra acestora si sa le abroge inainte de a produce efecte negative iremediabile, anunta UNJR.

KELEMEN HUNOR: Votarea bugetului nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca intarzierea votarii bugetului pe 2019 este o restanta Guvernului.

Kelemen Hunor: Votarea bugetului in 2019 nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca intarzierea votarii bugetului pe 2019 este o restanta Guvernului, nu a Parlamentului.

Kelemen Hunor, lovitura DURA pentru Dragnea: UDMR va avea PROPRIUL CANDIDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca formatiunea sa va avea candidat la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres. in primul tur vom avea candidat. Daca nu castigam noi si nu intram in.

Prima reactie a presedintelui Iohannis, dupa ordonantele de urgenta: PSD a actionat astazi din nou mpotriva statului de drept / PSD vrea sa creeze un statut special pentru cei care au probleme n justitie

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti pe Facebook fata de ordonantele de urgenta adoptate marti, prin care sunt modificate legile justitiei, scriind ca Guvernul PSD vrea sa creeze prin acestea un statut special pentru cei care au probleme in justitie. PSD a actionat astazi din nou impotriva Justitiei si a statului de drept, impotriva Romaniei si a cetatenilor, a mai scris Iohannis.

Noi critici lansate de magistrati privind Ordonanta care modifica din nou legile justitiei: Un pas enorm napoi

Ordonanta de urgenta care modifica din nou legile justitiei contine o serie de prevederi care incalca principiul separarii carierei judecatorilor de cea a procurorilor si modifica conditiile de accedere la instanta suprema, reprezentand un pas enorm inapoi fata de forma anterioara a statutului acestor doua profesii, avertizeaza Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR).

REVOLTA magistratilor: Sute de judecatori si procurori protesteaza pe treptele Palatului de justitie din Capitala fata de OUG prin care sunt modificate legile justitiei (VIDEO)

Aproximativ 200 de magistrati protesteaza vineri seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti. Acestia contesta modificarile facute la legile justitiei prin ordonanta de urgenta adoptata de.

Cei care-si recunosc vina la Consiliul Concurentei ar putea primit imunitate si in fata Parchetului

O noua directiva europeana, care trebuie transpusa in legislatia nationala, prevede ca agentii economici care isi recunosc vina in fata Consiliului Concurentei si sunt iertati de amenda sa poata.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )