Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kelemen Hunor: Nu este exclusa posibilitatea amanarii alegerilor locale

B1 B1,
Kelemen Hunor: Nu este exclusa posibilitatea amanarii alegerilor locale

Liderul UDMR, deputatul Kelemen Hunor,a declarat ca din cauza epidemiei de coronavirus nu este exclus ca alegerile locale sa fie amanate. Peste doua saptamani a ramas sa mai vorbim, liderii politici, si. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Vom fi prezenti la votul de investire a Guvernului Citu. Joi decidem cum vom vota

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a spus ca partidul pe care il reprezinta vor fi prezenti la votul de investire a Guvernului Citu, dar decizia in privinta felul in care se va vota va fi luata joi, in cadrul sedintei grupurilor reunite.

Ludovic Orban se intalneste cu liderii partidelor pentru a discuta despre data alegerilor locale

Premierul interimar Ludovic Orban are programate, marti, consultari cu liderii partidelor parlamentare in vederea stabilirii datei alegerilor locale. La Palatul Victoria au fost convocati, incepand cu ora.

Ludovic Orban se intalneste cu reprezentantii partidelor parlamentare pentru a stabili data alegerilor locale

Potrivit unui anunt al Guvernului, premierul interimar Ludovic Orban se intalneste, marti, cu reprezentantii partidelor parlamentare in vederea elaborarii hotararii de guvern privind stabilirea datei alegerilor locale din anul 2020.

Ludovic Orban se intalneste cu reprezentantii partidelor parlamentare pentru a stabili data alegerilor locale

Premierul interimar, Ludovic Orbvan, se intalneste marti cu reprezentantii partidelor parlamentare pentru a stabili data alegerilor locale. Datele avansate anterior au fost 14 sau 21 iunie. PSD a cerut amanarea discutiilor, iar Victor Ponta amanarea alegerilor pana in toamna.

Orban, intrebat daca ia in calcul amanarea alegerilor locale: Cum le amanam daca nici nu am stabilit data?

Premierul interimar Ludovic Orban a fost intrebat daca ia in calcul amanarea alegerilor locale din cauza cazurilor de coronavirus, el spunand ca nu pot fi amanate atata timp cat nu a fost nici macar stabilita data acestora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )