Libnet.ro
UNICEF

16:30

Kelemen Hunor i-a cerut premierului Viorica Dancila revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor i-a cerut premierului Viorica Dancila revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, i-a cerut marti Vioricai Dancila, in cadrul unei intrevederi avute cu aceasta, revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament, sustinand ca legea adoptata de Guvern contine foarte multe schimbari, inclusiv legate de folosirea limbii materne in administratia locala, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

SURSE: Fiul premierului Viorica Dancila a devenit consilierul presedintelui Curtii de Conturi. Ce functie ar urma sa-i dea Mihai Busuioc

Fiul premierului Viorica Dancila, Victor Dancila, ar fi devenit consilierul presedintelui Curtii de Conturi, Mihai Busuioc, potrivit unor surse citate de G4 Media. Victor Dancila a fost angajat in.

Digi24: Crucea de piatra de la Valea Uzului, considerata legionara de UDMR. Viorica Dancila, amenintata cu plangere la Ellie Wiesel

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat pentru Digi24. ro ca i-a cerut, marti, premierului Viorica Dancila, in cadrul intrevederii pe care au avut-o la Guvern, retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Crucea este acuzata a fi legionara.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca, despre cum a luat nastere personajul Viorica Dancila: imi este foarte greu sa vorbesc ca doamna, deoarece trebuie sa ma gandesc sa gresesc (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta publicului ca sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro, in care a povestit cum i-a venit ideea de a o parodia pe Premierul.

EXCLUSIV Actrita Irena Boclinca o imita din nou pe Viorica Dancila in studioul B1.RO: O ducem foarte bine, sunt tot mai multi pacienti in spitale, ceea ce inseamna ca oamenii se consulta (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Irena Boclinca, cunoscuta drept sosia premierului Viorica Dancila, a acordat un interviu in exclusivitate pentru B1. ro. Cu acest prilej actrita, originara din Chisinau, a intrat din nou in.

Kelemen Hunor acuza ca o cruce din cimitirul de la Valea Uzului este simbol legionar si ii cere lui Dancila sa retraga avizul de monument istoric

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat marti ca s-a intalnit cu premierul Viorica Dancila si i-a cerut retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Hunor acuza ca aceasta ar fi simbol legionar.

Viorica Dancila, discutii cu Kelemen Hunor despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului

Premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderul UDMR Kelemen Hunor, marti dimineata, la Palatul Victoria. Cei doi au vorbit despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului si despre Codul.

Viorica Dancila, negocieri cu liderul UDMR, la Guvern

Luni dimineata au avut loc ngocieri intre premierul Viorica Dancila si liderul UDMR, Kelemen Hunor. Premierul a discutat cu liderul UDMR sustinerea Guvernului in Parlament. Potrivit unor surse, PSD ar fi.

Viorica Dancila este noul presedinte PSD. Reactia premierului cand a aflat vestea

Viorica Dancila a fost aleasa in functia de presedinte al PSD, sambata, 29 iunie, in urma votului din congres. Premierul a oferit primele declaratii dupa rezultatul votului si a anuntat candidatul pentru alegerile prezidentiale. Viorica Dancila este noul presedinte PSD Voi merge in teritoriu, voi lua legatura cu oamenii, voi face o evaluare a rezultatului .

Ce mai cauta romanii la nunti: Show-uri cu Viorica Dancila! Actrita Irena Boclinca, sosia premierului, face dezvaluiri in premiera! (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Actrita Irena Boclinca a devenit celebra dupa ce a parodiat-o pe Viorica Dancila in cadrul show-ului iUmor de la Antena 1, show pe care l-a si castigat. Actrita originara din Chisinau.

Premierul Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Trebuie sa analizam unde am gresit si sa schimbam modul de abordare LIVE TEXT

Viorica Dancila vine duminica seara la Sinteza Zilei. Va fi primul interviu dupa ce premierul a devenit si presedintele ales al PSD. Care sunt deciziile premierului, ce urmeaza pentru Romania, aflati.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )