Libnet.ro
UNICEF

06:45

Kelemen Hunor, rezultat incredibil in Teleorman

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor, rezultat incredibil in Teleorman

Candidatul UDMR, Kelemen Hunor, a obtinut un scor execelent in Teleorman, judet unde locuiesc doar 18 cetateni de etnie maghiara,scrie Adevarul. Kelemen Hunor a obtinut in Teleorman 433 de voturi la. continuă pe Antena3

Scor excelent pentru Kelemen Hunor in Teleorman. De 25 de ori mai multe voturi decat votanti de etnie maghiara

Candidatul UDMR, Kelemen Hunor, a obtinut un scor execelent in Teleorman, judet unde locuiesc doar 18 cetateni de etnie maghiara. Candidatii UDMR obtin voturi preponderent in zonele cu populatie de etnie maghiara si obtinand majoritatea in Harghita si Covasna.

Peste 400 de voturi pentru Kelemen Hunor in Teleorman, unde traiesc 18 maghiari

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale, Kelemen Hunor, a obtinut in Teleorman 433 de voturi la scrutinul de duminica, desi in judet traiesc, potrivit recensamantului din 2011, doar 18 etnici maghiari.

Kelemen Hunor, clasat pe locul al saselea de exit-poll-uri: Avem un rezultat bun, vom avea mai multe voturi decat in 2009 sau 2014 Iohannis este raul cel mai mic pentru al doilea tur

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, clasat pe locul 6 in exit-poll-urile IRES si CURSAVANGARDE, considera ca ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul UDMR, Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll, ca voturile obtinute de el la aceste alegeri sunt mai multe decat cele obtinute la precedentele alegeri.

Kelemen Hunor: Am obtinut mai multe voturi decat in 2009 si 2014

Candidatul UDMR la Presedintia Romaniei, Kelemen Hunor, a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-.

Alegeri prezidentiale 2019 - Kelemen Hunor: Am votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru incredere

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a votat, duminica, la o sectie din judetul Harghita, el transmitandu-le alegatorilor mesajul de a merge la vot si de a alege cea mai buna solutie pentru Romania.

Kelemen Hunor a castigat la votul din Ungaria. Pe ce loc s-au clasat ceilalti candidati

Kelemen Hunor a obtinut majoritate in voturile date de romanii care s-au prezentat la urne in Ungaria la Alegerile Prezidentiale. Mai precis, acesta a obtinut 707 voturi, fiind urmat de Dan Barna cu 642 de.

Kelemen Hunor: Rezultatul la alegeri este bun, vom avea mai multe voturi decat in 2009 sau 2014

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca rezultatul pe care l-a obtinut la alegerile prezidentiale este bun, pe proiectia UDMR urmand sa fie inregistrate mai multe voturi decat in 2009 sau 2014.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Kelemen Hunor (UDMR): Mergeti la VOT si alegeti cea mai buna solutie pentru Romania. Eu am votat pentru respect si incredere

Prezidentiabilul UDMR, Kelemen Hunor, a votat, duminica, in jurul orei 10. 00,in satul natal Carta din judetul Covasna. El spune ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )