Libnet.ro
UNICEF

17:15

Kelemen Hunor: Tudose trebuia sa-si dea demisia. Mai mult s-au certat decat au guvernat

Antena3 Antena3,
Kelemen Hunor: Tudose trebuia sa-si dea demisia. Mai mult s-au certat decat au guvernat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, ca era firesc ca Mihai Tudose sa plece din functia de premier, din moment ce nu mai avea sprijinul PSD, si ca social-democratii mai mult s-au certat decat. continuă pe Antena3

Melescanu (ALDE), intrebat daca Tudose ar trebui sa isi dea demisia: Nu cred ca e problema noastra. Trebuie stabilita in Coalitie si in primul rand in interiorul PSD

Ministrul de Externe Theodor Melescanu a spus luni la Antena 3 ca si ALDE va avea o intalnire la nivel de conducere, iar intrebat daca in opinia sa premierul Mihai Tudose ar trebui sa isi dea demisia, acesta a zis: nu cred ca e problema noastra, trebuie stabilita in Coalitie si in primul rand in interiorul PSD. De asmenea, acesta le-a transmis colegilor din PSD sa judece cu intelepciune.

Kelemen Hunor, mesaj DUR in scandalul SPANZURATORII. Speram ca nu vom flutura langa drapele, asa cum ni s-a promis

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, il ataca din nou pe premierul Mihai Tudose, dupa afirmatiile acestuia privind cererea de autonomie a Tinutului Secuiesc si arborarea steagurilor secuiesti. El a declarat,.

Kelemen Hunor: Sper ca acum, in secolul 21, cand vom cere dreptul sa decidem liber in privinta viitorului comunitatii noastre, nu vom atarna langa un steag

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus, sambata, la ceremonia organizata la aniversarea a 450 de ani de la recunoasterea libertatii religioase in Transilvania prin Edictul de la Turda, ca spera ca.

De partea cui se pozitioneaza UDMR? Prima REACTIE a lui Kelemen Hunor dupa nominalizarea Vioricai Dancila

A aparut si prima reactie a UDMR de la demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru. Klemen Hunor a declarat, marti, ca Uniunea va merge la consultarile de miercuri de la Cotroceni cu sugestia de a se.

Presedintele parlamentului ungar, despre declaratiile lui Tudose: Trebuie sa raspundem cu calm, pasnic si tolerant / Kelemen Hunor: 2018 va fi un an dificil; in secolul XXI luptam pentru dreptul de a ne mentine si apara identitatea

Presedintele Parlamentului Ungariei, Kover Laszlo, a declarat, sambata, la Turda, ca trebuie sa se raspunda pe un ton calm, pasnic si tolerant afirmatiilor premierului Mihai Tudose pe tema tinutului secuiesc, transmite Agerpres.

Reactia lui Carmen Dan, dupa ce Mihai Tudose si-a anuntat demisia: Eu am facut ce trebuia

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni seara, ca a facut ce trebuia sa faca, intrebata de presa la finalul CExN al PSD daca se simte responsabila pentru aceasta plecare a.

Mihai Tudose a facut mutari in Guvern inainte sa-si dea demisia: Numiri in functii, pe ultima suta de metri

Gabriel Andronache a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului SGG), printr-o decizie a premierului Mihai Tudose, publicata marti in Monitorul.

Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia

ACTUALIZARE Dragnea: Se pare ca am mana proasta. La CExN de maine, eu nu mai fac nicio propunere Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, ca se pare ca el are mana proasta si, prin urmare, la Comitetul Executiv National CExN) de maine, in care se va stabili nominalizarea de premier a partidului, nu va face nicio propunere. Dragnea a fost intrebat cum garanteaza PSD ca peste 6 luni nu schimba iar Guvernul, Liviu Dragnea a raspuns: Am discutat asta. Se pare ca eu am mana foarte proasta . ) Le-am spus colegilor mei astazi ca eu nu voi face nicio propunere. Prima data, la Sorin Grindeanu, eu am facut propunerea, ei au votat-o. La Tudose am avut o discutie cu fiecare in parte, pe cine ar vede, pe cine n-ar vede sic!). Maine au nu voi face nicio propunere. * ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni seara, la finalul CEX PSD, ca demisioneaza, pentru ca asa a decis partidul. El a spus ca pleaca cu fruntea sus. imi dau demisia in seara asta sau maine dimineata. Domnul vicepresedinte Stanescu preia programul, a anuntat premierul Mihai Tudose, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, care a durat mai bine de cinci ore. * ACTUALIZARE 21:15 Surse: Premierul Mihai Tudose a demisionat, in urma retragerii sprijinului politic ----- * ACTUALIZARE 19:40 Tudose demisioneaza in aceasta seara, daca i se retrage sprijinul politic * ACTUALIZARE 15:50 Codrin Stefanescu: Va asigur ca astazi din sediul PSD va pleca aceeasi echipa pe care ati vazut-o in campania din 2016, uniti, fara mari schisme *ACTUALIZARE 13. 23 Teodor Melescanu: Va asigur ca nu am de gand sa imi dau in niciun caz demisia *ACTUALIZARE 12:48 Badalau: La CEx voi milita pentru echilibru *ACTUALIZARE 12:06 Deputat PSD Buzau: Predictibilitatea, coerenta si continuitatea sunt atributele esentiale ale unei guvernari *ACTUALIZARE 10:44 Presedintele PSD Giurgiu: Sustinem partidul pentru ca asa am castigat alegerile, cu unitate.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )