Libnet.ro
UNICEF

12:15

Kelemen Hunor: Votarea bugetului in 2019 nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Adevărul Adevărul,
Kelemen Hunor: Votarea bugetului in 2019 nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca intarzierea votarii bugetului pe 2019 este o restanta Guvernului, nu a Parlamentului. continuă pe Adevărul

KELEMEN HUNOR: Votarea bugetului nu este o restanta a Parlamentului, ci a Guvernului

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, astazi, inainte de inceperea Congresului Uniunii, ca intarzierea votarii bugetului pe 2019 este o restanta Guvernului.

Kelemen Hunor nu este de acord cu modificarea legilor justitiei: ii inteleg pe procurorii si judecatorii care protesteaza

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, le da dreptate magistratilor care protesteaza fata de modificarile la legile justitiei. Acesta a criticat Guvernul pentru adoptarea OUG 7/2019 si mai ales pentru ca s-a renuntat la.

KELEMEN HUNOR: Au dreptate cei care critica OUG pe legile justitiei

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astazi ca nu comenteaza protestele magistratilor, dar considera ca au dreptate cei care critica OUG 7 privind modificarea legilor Justitiei.

Kelemen Hunor, lovitura DURA pentru Dragnea: UDMR va avea PROPRIUL CANDIDAT la ALEGERILE PREZIDENTIALE

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri ca formatiunea sa va avea candidat la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres. in primul tur vom avea candidat. Daca nu castigam noi si nu intram in.

Kelemen Hunor critica modificarea legilor justitiei: nteleg procurorii si judecatorii care au iesit n strada. Nu e bine ce s-a ntmplat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, ca magistratii care critica ordonanta de urgenta ce modifica legile justitiei au dreptate, acesta criticand guvernul pentru continutul actului normativ si pentru renuntarea la principiul separarii carierei pentru judecatori si procurori.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )