Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liderul senatorilor UDMR: Nu sustinem suspendarea presedintelui Iohannis, nu sunt motive. in toamna decidem daca vom continua colaborarea cu PSD

Adevărul Adevărul,
Liderul senatorilor UDMR: Nu sustinem suspendarea presedintelui Iohannis, nu sunt motive. in toamna decidem daca vom continua colaborarea cu PSD

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a declarat, pentru Adevarul, ca formatiunea maghiara nu sustine procedura de suspendare a presedintelui. Coalitia PSD ALDE va decide luni daca il suspenda pe Iohannis, dupa ce seful statului nu a revocat-o inca pe sefa DNA, ca urmare a deciziei CCR. Refuzul UDMR de a pune umarul la debarcarea presedintelui il face pe Liviu Dragnea dependent de negocierile cu Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Adevărul

Liderul senatorilor PSD: Nu sustinem suspendarea presedintelui Iohannis, nu sunt motive. in toamna decidem daca vom continua colaborarea cu PSD

Cseke Attila, liderul senatorilor UDMR, a declarat, pentru Adevarul, ca formatiunea maghiara nu sustine procedura de suspendare a presedintelui. Coalitia PSD ALDE va decide luni daca il suspenda pe Iohannis, dupa ce seful statului nu a revocat-o inca pe sefa DNA, ca urmare a deciziei CCR. Refuzul UDMR de a pune umarul la debarcarea presedintelui il face pe Liviu Dragnea dependent de negocierile cu Calin Popescu Tariceanu.

Dragnea, despre suspendarea lui Iohannis: Am discutat si cu dl. Tariceanu. Luni luam o decizie, da sau nu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca membrii Coalitiei de Guvernare PSD- ALDE vor decide luni daca vor merge pe varianta suspendarii presedintelui Iohannis, dar considera ca suspendarea trebuie sa fie o optiune serioasa.

PSD anunta ultimii pasi pana la suspendarea lui Iohannis. Tutuianu: Putem sesiza Comisia Europeana

PSD anunta ultimii pasi pana la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Social-democratii iau in calcul varianta de a sesiza Comisia de la Venetia, Consiliul Europei sau Comisia Europeana pentru ca seful.

Liviu Dragnea: Suspendarea presedintelui, o optiune serioasa

Suspendarea presedintelui trebuie sa fie o optiune serioasa, a declarat astazi presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a anuntat ca acest lucru va fi decis luni, intr-o sedinta a coalitiei de guvernare.

Suspendarea lui Iohannis, pe masa coalitiei

Liderii coalitiei PSD-ALDE iau din ce in ce mai mult in calcul declansarea procedurii de sus-pendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis. Subiectul a fost dis-cutat, ieri, la sedinta coalitiei de guvernare care s-a desfasurat in biroul liderului PSD de la Camera Deputatilor.

Un senator PSD propune o solutie intermediara pana la suspendarea lui Iohannis: Este un precedent extrem de periculos

Parlamentul ar putea sa adopte, in sedinta comuna, o declaratie prin care sa ii ceara presedintelui Klaus Iohannis sa respecte deciziile Curtii Constitutionale, a anuntat marti senatorul PSD Adrian.

Dragnea, noi declaratii despre SUSPENDAREA lui Iohannis. Ce s-a DECIS in coalitie

Liviu Dragnea a declarat ca nu este exclusa varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, dat fiind ca acesta nu a luat nici acum o hotarare in privinta revocarii Laurei Kovesi de la sefia DNA, dupa cum.

Scandalul caselor Presedintelui Iohannis. intreaga poveste, prezentata la Sinteza Zilei

Scandalul caselor lui Klaus Iohannis persista. Eugen Teodorovici a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca i-a cerut deja sefului ANAF sa-i prezine o situatie clara cu banii pe care statul trebuie.

Forumul Judecatorilor solicita Curtii Supreme si presedintelui Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala pe modificarile aduse Codului Penal

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania FJR) a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie si presedintelui Klaus Iohannis sa sesizeze Curtea Constitutionala in privinta legii de modificare a Codului Penal.

Gabriel Vlase, propunerea presedintelui Iohannis pentru sefia SIE, audiat de comisia de specialitate

Deputatul PSD Gabriel Vlase, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), este audiat la aceasta ora in Comisia de control a SIE.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1901 seconds )