Libnet.ro
UNICEF

07:30

LOVITURA pentru Dragnea! UDMR: NU exista motive pentru SUSPENDAREA lui Iohannis

B1 B1,
LOVITURA pentru Dragnea! UDMR: NU exista motive pentru SUSPENDAREA lui Iohannis

Liviu Dragnea a declarat ca suspendarea lui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Nu de aceeasi parere par sa fie UDMR-istii, care au sustinut de mai multe ori pana acum coalitia PSD-ALDE. continuă pe B1

Lovitura pentru Kovesi: 30 de achitari definitive pentru DNA Iasi

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis achitarea a 30 de persoane solutionate de DNA Iasi. Persoanele erau acuzate de abuz in serviciu. in 2015,.

Dragnea, noi declaratii despre SUSPENDAREA lui Iohannis. Ce s-a DECIS in coalitie

Liviu Dragnea a declarat ca nu este exclusa varianta suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, dat fiind ca acesta nu a luat nici acum o hotarare in privinta revocarii Laurei Kovesi de la sefia DNA, dupa cum.

Iohannis, LOVITURA pentru PSD: A atacat la CCR inca una dintre Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Sesizarea presedintelui: Legea pentru.

LOVITURA pentru Valer Dorneanu in scandalul DEMITERII lui KOVESI! Verdictul devastator al Comisiei de la Venetia pentru seful CCR: Este obligat sa...

Comisia de la Venetia urmeaza sa raspunda sesizarilor facute de CCR dupa criticile primite de Curte pentru decizia privind revocarea procurorului sef DNA si dupa ce judecatorul Petre Lazaroiu s-a plans de presiuni din pa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )