Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mircea Dinescu, la un pas sa fie candidatul UDMR in alegerile prezidentiale: Tokes, probabil, ca i-a speriat si au renuntat

B1 B1,
Mircea Dinescu, la un pas sa fie candidatul UDMR in alegerile prezidentiale: Tokes, probabil, ca i-a speriat si au renuntat

Poetul Mircea Dinescu a dezvaluit, marti, intr-un editorial semnat in Catavencii cum scena romaneasca a fost foarte aproape sa aiba o premiera si anume un candidat roman care sa reprezinte UDMR in. continuă pe B1

Adrian Coman, romanul strain in tara lui. De ce nu are dreptul sa voteze la alegerile prezidentiale de duminica

Votul, unul dintre principiile de baza ale democratiei, este numai pentru unii. Adrian Coman, romanul strain in tara sa, nu are dreptul sa isi isi exprime afinitatea, duminica, la alegerile prezidentiale. Adrian Coman nu are drept sa voteze la alegerile prezidentiale de duminica Votul este unul dintre principiile de baza ale democratiei care da posibilitatea .

Ce arata ultimele sondaje, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. Cu cine se lupta Iohannis in cursa de la Cotroceni

Cu doar cateva zile inainte de alegerile prezidentiale, care vor avea loc pe 10 noiembrie 2019, ultimele sondaje arata rezultate neasteptate. Romanii asteptati sa isi exercite dreptul la vot, duminica, ar putea avea o reala surpriza, deoarece Klaus Iohannis se afla momentan pe o pozitie fruntasa. Actualul presedinte al tarii se afla, in continuare, printre .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Candidatii la alegerile prezidentiale sunt invitati sa semneze un angajament de integritate

Transparency International Romania ii invita pe toti candidatii la alegerile prezidentiale sa semneze un angajament de integritate, prin care isi asuma sa trateze cu.

Dan Motreanu preia functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Noul sef de campanie al Partidului National Liberal pentru alegerile prezidentiale este vicepresedin.

Dan Motreanu preia functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Noul sef de campanie al Partidului National Liberal pentru alegerile prezidentiale este vicepresedintele PNL Dan Motreanu, informeaza un comunicat al formatiunii, transmite Agerpres.

Ludovic Orban s-a retras din functia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a decis sa se retraga dinfunctia de sef al campaniei PNL pentru alegerile prezidentiale, ca urmare a numirii sale in fruntea Executivului, locul sau fiind luat de vicepresedintele PN.

Sinteza zilei. Ce spun romanii despre alegerile prezidentiale

Este saptamana deciziilor, pentru ca multi romani nu s-au decis inca cui vor da votul lor la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. E cumva greu de crezut ca doar la cateva zile inainte de alegerile.

Candidatii la alegerile prezidentiale, invitati sa semneze un angajament de integritate

Transparency International Romania ii invita pe toti candidatii la alegerile prezidentiale sa semnez.

Diaspora reclama piedici in procesul de votare la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie 2019

Romanii care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie 2019, precum si la preconizatul tur doi de scrutin, asalteaza centrul de informare creat de Coalitia Fiecare Vot pentru asistenta electorala. Cetatenii sunt hotarati sa-si exprime dreptul la vot chiar daca sunt departe de tara.

Coreea de Nord interzice Romaniei supravegherea video si utilizarea tabletei la alegerile prezidentiale in premiera, tururile de scrutin ar trebui filmate cate 3 zile, inclusiv noaptea

EXCLUSIV ONLINE Alegerile prezidentiale din 2019 pun in scena mai multe premiere de ordin tehnic. Pe langa implementarea votului prin corespondenta, o alta noutate este reprezentata de extinderea numarului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )