Libnet.ro
UNICEF

10:46

Orban, despre gestul UDMR de a denunta protocolul cu PSD-ALDE chiar inaintea alegerilor: Fake news

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre gestul UDMR de a denunta protocolul cu PSD-ALDE chiar inaintea alegerilor: Fake news

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca anuntul UDMR legat de ruperea protocolului cu PSD-ALDE este un fake news, o miscare de tip electoralist, menita sa ofere alegatorilor romani de etnie maghiara iluzia unei desprinderi de Dragnea si Tariceanu. continuă pe Hotnews

Basescu, despre decizia UDMR de a rupe protocolul cu PSD: Gasca lui Kelemen Hunor s-a speriat de riscul ca maghiarii onesti nu le vor da votul pentru a intra in Parlamentul European

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca liderul UDMR, Kelemen Hunor, si gasca lui au anuntat inghetarea relatiilor cu PSD si ALDE in incercarea de a-i pacali pe etnicii maghiari ca s-au desprins de cardasia cu Dragnea, Valcov, Chitoiu si Tariceanu, incercand astfel sa-si salveze rezultatul electoral de la europarlamentare.

Surse: UDMR rupe protocolul cu PSD-ALDE

UDMR rupe protocolul de colaborare cu PSD-ALDE, au declarat pentru HotNews surse politice. Uniunea avea de gand sa incheie colaborarea cu social-democratii dupa alegerile europarlamentare, insa escaladarea scandalului legat de cimitirul de la Valea Uzului pare sa grabeasca decizia.

Surse: UDMR rupe protocolul cu PSD. Ce scandal se afla in spatele deciziei

Conducerea UDMR ar urma sa rupa protocolul de colaborare cu coalitia guvernamentala PSD ALDE, au declarat pentru G4Media. ro surse politice. Liderii UDMR s-au intalnit pentru o lua o decizie dupa ce autoritatile judiciare au inceput joi perchezitii in Harghita in cazul profanarii crucilor eroilor romani din Cimitirul eroilor din Valea Uzului.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre strategia PNL pentru a bate PSD la europarlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, va vorbi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre strategia liberalilor pentru a invinge PSD la europarlamentare, mobilizarea electoratului la urne si piedicile puse de autoritati presedintelui Klaus Iohannis.

ORBAN, DESPRE BOICOTUL FACUT DE CNA: Vom face o ampla campanie de informare a cetatenilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri, la Targu Jiu, ca se va incerca suplinirea boicotului facut de Consiliul National al Audiovizualului printr-o ampla campanie de informare a cetatenilor.

Orban despre USR PLUS: Ne-au dat la picioare in mod sistematic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri seara referitor la atitudinea Aliantei USR PLUS fata de liberali pe durata campaniei electorale ca aceasta a atacat sistematic PNL, relateaza Agerpres.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )