Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presiuni din partea UDMR, pentru modificarea Codului Administrativ, in defavoarea maghiarilor din Romania

Adevărul Adevărul,
Presiuni din partea UDMR, pentru modificarea Codului Administrativ, in defavoarea maghiarilor din Romania

Desi noul Cod Administrativ a fost adoptat prin Ordonanta de Urgenta, pana la acest moment inca nu a aparut in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor i-a cerut premierului Viorica Dancila revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, i-a cerut marti Vioricai Dancila, in cadrul unei intrevederi avute cu aceasta, revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament, sustinand ca legea adoptata de Guvern contine foarte multe schimbari, inclusiv legate de folosirea limbii materne in administratia locala, relateaza Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu: Modificarea codului electoral rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al.

TARICEANU: Modificarea codului electoral rezolva o problema a romanilor din diaspora

Modificarea codului electoral, prin care se introduce votul anticipat, rezolva o problema importanta pentru romanii din diaspora, considera presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, lider al ALDE.

Din partea PSD-ALDE-PRO ROMANIA - candidat unic la prezidentiale

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile prezidentiale este un candidat unic din partea PSD - ALDE - PRO Romania, propunere anuntata de Victor Ponta.

G4Media: La presiunea UDMR, guvernul intoarce Codul Administrativ adoptat saptamana trecuta. Miza: folosirea limbii minoritatilor in administratia locala

Guvernul ar relua azi intr-o sedinta discutiile pe Codul Administrativ, ordonanta de urgenta adoptata deja saptamana trecuta, dar nepublicata inca in Monitorul Oficial, au declarat pentru G4Media. ro surse guvernamentale.

Cine vor fi noii sefi europeni. Surpriza de proportii din partea Frantei

Sunt negocieri intense la nivel european pentru conducerea principalelor institutii. Liderii nu reusesc sa cada asupra unui compromis, astfel incat sa se faca aceste numiri. in ultimele ore au fost.

Dosarul celor 10.000 de plicuri care nu au ajuns la destinatar: Seful postasilor din Sebes, retinut pentru ca si-a instigat subalternii sa nu livreze corespondenta sau sa o distruga

Seful postasilor din Sebes, cercetati sub control judiciar pentru ca nu au livrat peste 10. 000 de plicuri destinatarilor, inclusiv corespondenta expediata de instantele de judecata, a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca ar fi instigat la comiterea faptelor, transmite Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )