Libnet.ro
UNICEF

13:00

UDMR cere amanarea alegerilor locale cu 6 luni

Adevărul Adevărul,
UDMR cere amanarea alegerilor locale cu 6 luni

Liderul UDMR Kelemen Hunor a propus miercuri amanarea alegerilor locale cu sase luni, in contextul epidemiei de coronavirus. Avesta a adaugat ca una dintre prioritatile Guvernului este de a gasi solutiile prin care IMM-urile sa poata fi salvate. continuă pe Adevărul

UDMR propune amanarea alegerilor locale pana in octombrie Kelemen: Prioritatea numarul unu este sanatatea fiecaruia

UDMR propune amanarea alegerilor locale cu sase luni, pana in luna octombrie, considerand ca prioritatile momentului sunt sanatatea populatiei si salvarea economiei, in contextul pandemiei de coronavirus.

Victor Ponta cere amanarea alegerilor locale pentru septembrie din cauza coronavirusului

Ponta solicita amanarea alegerilor locale din luna iunie pentru luna septembrie. Fostul prim-ministru isi exprima si speranta ca situatia actuala, in care presedintele si Guvernul au puteri depine, sa nu se permanentizeze.

Ponta vrea amanarea alegerilor locale: Totul trebuie sa fie despre razboiul impotriva coronavirus

Liderul ProRomania Victor Ponta a cerut marti amanarea alegerilor locale pana in septembrie, in contextul epidemiei de coronavirus. Acesta subliniaza ca efortul politicienilor ar trebui concentrat pe combaterea raspandirii virusului si nu pe batalii politice si campanii electorale.

Propunerea unui deputat pentru amanarea alegerilor locale. Numai la politica nu se gandesc oamenii acum

Deputatul USR Stelian Ion propune amanarea alegerilor locale care urmau sa aiba loc in luna iunie a acestui an. Avocatul este candidatul USR la Primaria Constanta.

Ce spune Ludovic Orban despre amanarea alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, ca in functie de modul cum va evolua epidemia de coronavirus, va fi luata decizie in ceea ce priveste amanarea alegerilor locale.

Negocieri pentru amanarea alegerilor locale

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta sustine ca alegerile locale, ce ar urma sa aiba loc in luna iunie, trebuie amanate pentru luna septembrie. Victor Ponta a declarat: Razboiul contra epidemiei de coronavirus este tot ce conteaza acum. ) Alegerile locale programate in luna iunie in Romania trebuie amanate pentru septembrie; acum nu este timp de batalii politice si campanii electorale - totul trebuie sa fie despre Razboiul contra Epidemiei de coronavirus - si despre masuri contra crizei economice.

Federatia Italiana de Fotbal va cere amanarea EURO 2020. Cand urmeaza sa ia UEFA o decizie

Federatia Italiana de fotbal va solicita amanarea EURO 2020, in contextul extinderii coronavirusului in Europa si din dorinta de a putea incheia sezonul curent de Serie A, in prezent suspendat.

Absenteism-record in primul tur al alegerilor locale din Franta. Turul doi ar putea fi amanat

Francezii au stat departe de sectiile de votare - un absenteism-record estimat la 53,5-56% - in primul tur al alegerilor municipale, organizate intr-o tara oprita de pandemia noului coronavirus, ceea ce i-a determinat pe multi lideri politici sa ceara o amanare a turului doi, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Ce spune Ludovic Orban despre posibilitatea amanarii alegerilor locale

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca, in functie de evolutia situatiei legate de raspandirea noului coronavirus, se va lua o decizie in legatura cu posibilitate amanarii alegerilor.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )