Libnet.ro
UNICEF

11:46

Adrian Sarbu, chemat la audieri la Comisia SRI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adrian Sarbu, chemat la audieri la Comisia SRI

Adrian Sarbu, fostul sef al Pro TV, a fost chemat la audieri la comisia parlamentara de control al SRI, conform declaratiilor lui Claudiu Manda facute dupa audierea Elenei Udrea. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Dan Andronic si Adrian Sarbu vor fi audiati la Comisia SRI

Doi oameni de afaceri din domeniul mass-media, Dan Andronic Evenimentul zilei) si Adrian Sarbu Mediafax), vor fi audiati, saptamana viitoare, la Comisia parlamentara de control asupra SRI.

Traian Basescu, Dan Andronic, Adrian Sarbu, Ovidiu Putura - saptamana viitoare la Comisia SRI

Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI ii va audia saptamana viitoare pe Traian Basescu, Dan Andronic si Adrian Sarbu, fiind asteptat din nou si fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, scrie Agerpres.

Modificare cu dedicatie pentru Kovesi. Parlamentul a decis ca persoanele chemate la audieri in Comisia SRI sunt obligate sa se prezinte

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, miercuri, modificarea Regulamentului Comisiei de control a SRI, potrivit caruia orice persoana este chemata la audieri este obligata sa se prezinte, iar Serviciul Roman trebuie sa predea orice informare sau raport care este solicitat de comisie.

Victor Ponta va fi audiat de Comisia SRI, dupa declaratiile lui Daniel Dragomir

Fostul premier Victor Ponta va fi chemat sa fie audiat la Comisia parlamentara de control asupra SRI, a anuntat, miercuri, presedintele comisiei, Claudiu Manda.

Daniel Dragomir, audiat, miercuri, in Comisia SRI. Elena Udrea a fost invitata joi

Presedintele Comisiei de control a activitatii SRI, Claudiu Manda, a declarat ca audierile in comisie vor fi reluate, miercuri, cu a treia audiere a fostului locotenent-colonel SRI, Daniel Dragomir, fiind chemat si fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Ovidiu Putura.

Comisia SRI din Parlament, controlata de PSD, primeste tot mai multe puteri. Ce risca o persoana care refuza audierea

Tinta principala este sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, care poate fi obligata sa se prezinte la audieri. Noile reguli permit inclusiv audierea prin videoconferinta a fugarului Sebastian Ghita. Alti martori ai acuzarii vor fi Traian Basescu si Elena Udrea.

Elena Udrea, dupa audierea in Comisia SRI: Oameni veneau din partea lui Coldea si imi spuneau ca, daca nu ma potolesc, voi fi arestata

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, dupa audierea sa in Comisia parlamentara de control al SRI, ca exista persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, si ii transmiteau sa se potoleasca.

Elena Udrea, dupa audierea la comisia SRI: Am dat nume de persoane care imi spuneau sa ma potolesc ca o sa sfarsesc rau

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca la audierea in Comisia parlamentara de control al activitatii SRI a dat exemple de persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al.

VIDEO Elena Udrea este audiata in Comisia SRI. Se pregateste Traian Basescu

Comisia parlamentara de control asupra SRI o va audia, joi, pe Elena Udrea, dupa ce miercuri il audiase, din nou, pe fostul ofiter SRI Daniel Dragomir.

Elena Udrea va fi audiata joi in Comisia SRI. Se pregateste Traian Basescu

Comisia parlamentara de control asupra SRI o va audia, joi, pe Elena Udrea, dupa ce miercuri il audiase, din nou, pe fostul ofiter SRI Daniel Dragomir.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )