Libnet.ro
UNICEF

23:30

Am dat nume de persoane care imi spuneau sa ma potolesc ca voi fi arestata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am dat nume de persoane care imi spuneau sa ma potolesc ca voi fi arestata

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, ieri, ca la audierea in Comisia parlamentara de control al activitatii SRI a dat exemple de persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, care ii transmiteau sa nu saboteze anumite actiuni ale sistemului, altfel va fi arestata. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Udrea, dupa audierea la comisia SRI: Am dat nume de persoane care imi spuneau sa ma potolesc ca o sa sfarsesc rau

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, ca la audierea in Comisia parlamentara de control al activitatii SRI a dat exemple de persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al.

Elena Udrea, dupa audierea in Comisia SRI: Oameni veneau din partea lui Coldea si imi spuneau ca, daca nu ma potolesc, voi fi arestata

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, dupa audierea sa in Comisia parlamentara de control al SRI, ca exista persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, si ii transmiteau sa se potoleasca.

Elena Udrea: Oameni veneau din partea lui Coldea si imi spuneau ca, daca nu ma potolesc, voi fi arestata

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, dupa audierea sa in Comisia parlamentara de control al SRI, ca exista persoane care veneau din partea lui Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, si ii transmiteau sa se potoleasca.

Dragnea: Sunt institutii, poate si persoane, care vor sa confiste acest guvern

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a sustinut astazi ca sunt institutii, poate si persoane, care vor sa confiste acest guvern, despre care a afirmat ca este al celor care au castigat alegerile.

VIDEO Antreprenor StartUp Nation / Fondatorul Scolii de Bijuterie Contemporana: Eu nu vin la serviciu, eu vin in propriul meu atelier, in care imi exprim ideile. Ceea ce misca industria asta sunt ideile, nicidecum cifrele

David Sandu s-a ocupat de designul de bijuterii de cand era copil si a invatat pe cont propriu tot ceea ce stie. Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana a aparut drept consecinta a acestei pasiuni. David face parte dintr-o industrie creativa emergenta, insa atat el, cat si cei care au trecut in ultimii 7 ani pe la bancurile de lucru ale scolii sale se vad adesea nevoiti sa spuna ca fac alte lucruri, pentru ca activitatea lor nu exista intr-un cadru legal.

VIDEO Deputatii o scapa pe Rovana Plumb, cercetata in afacerea Belina, de urmarirea penala. Dragnea, despre salvarea fostului ministru: Sunt persoane care vor sa pericliteze proiectul de guvernare

Ministrul demisionar Rovana Plumb a reiterat, in plenul Camerei Deputatilor, ca este nevinovata, iar dosarul intocmit impotriva ei, de care a aflat din presa, este un abuz al celor care nu respecta democratia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )