Libnet.ro
UNICEF

16:45

Decizie de ultima ora! Cand se intoarce Elena Udrea in Romania!

Antena3 Antena3,
Decizie de ultima ora! Cand se intoarce Elena Udrea in Romania!

Refugiata in Costa Rica, la peste 10. 500 de kilometri de Romania, pentru a fenta puscaria, Elena Udrea a decis deja cand se va intoarce in tara. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Cand se va intoarce Elena Udrea. Acum s-a aflat totul

La mai bine de o saptamana de cand a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, Elena Udrea a dezvaluit cand va reveni in Romania. in prezent, fostul ministru al Turismului se.

Grea e viata fara Elena Udrea! Cum incearca Adrian Alexandrov sa treaca peste dorul de blondina

In timp ce Elena Udrea, condamnata la sase ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, se afla in Costa Rica, tara in care s-a refugiat politic, Adrian Alexandrov pare sa resimta din ce in ce.

Simona Halep se intoarce luni in Romania: Unde va avea loc intalnirea cu fanii

Simona Halep se va intoarce luni in Romania alaturi de trofeul de la Roland Garros pe care l-a castigat in finala de sambata. Aceasta se intoarce cu o aeronava Tarom ce va ateriza la ora 16:15. Aceasta va.

Elena Udrea, atenta la mitingul PSD. Ce mesaj a transmis din Costa Rica

Elenei Udrea a urmarit mitingul PSD, din Costa Rica. Condamnata la sase ani de detentie in Dosarul Gala Bute, Udrea sustine ca mitingul PSD ar fi trebuit organizat de mult timp. Acest miting trebuia facut.

Avertisment de ultima ora de la meteorologi: Furtuni napraznice si temperaturi extreme

Canicula va cuprinde Romania saptamana viitoare. Va fi primul val de caldura a verii, dar tot nu scapam de furtunile naprasnice, care pe alocuri vor fi chiar cu grindina. in prima jumatate a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )