Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, adevarul despre sarcina. Cand ar urma sa nasca

Antena3 Antena3,
 Elena Udrea, adevarul despre sarcina. Cand ar urma sa nasca

Fosta sefa a cancelariei prezidentiale a lui Traian Basescu dezvaluie, pentru Gazeta Sporturilor, in Costa Rica, care este momentul in care ar urma sa nasca. Vorbeste in acelasi timp si despre pierderea. continuă pe Antena3

Elena Udrea, pentru GSP: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea ar fi primit o oferta din partea pltatformei de streaming Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Fostul ministru al Turismului a dezvaluit aceasta informatie intr-un interviu pentru gsp. ro.

Cinci seriale Netflix pentru Elena Udrea (daca o ia cineva in serios)

Elena Udrea a aruncat o fumigena superba intr-un interviu: Netflix i-a facut oferta. Nu zice despre ce, cand, cat, dar are oferta. Asa ca trebuie speculat putin pe subiect cu niste originale Netflix. []apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial. []am primit propunerea cand eram in Romania, dar acum [].

Elena Udrea: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea sustine ca a primit o propunere chiar de la Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Si se viseaza milionara de pe urma unui asemenea contract. Fostul ministru al turismului spune ca.

Elena Udrea, despre europarlamentarii Cristi Preda si Sigfried Muresan: Sa va fie RUSINE, ati ajuns acolo pe BANII lui PINALTI de la Microsoft!

Cu o saptamana inaintea verdictului din dosarul Gala Bute, asteptat pe 5 iunie, Elena Udrea a acordat un interviu jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor Printre altele, fostul ministru a vorbit si despre.

Cele mai amuzante titluri pentru serialul Netflix cu care se lauda Elena Udrea

Internautii si-au pus mintea si umorul) la contributie si au venit cu sugestii de titluri in eventualitatea in care Neflix chiar vrea sa faca un serial despre viata Elenei Udrea, asa cum a anuntat fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea: Am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial

Am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial, sustine Elena Udrea intr-un interviu acordat in Costa Rica Gazetei Sporturilor. Udrea afirma ca ar putea deveni milionara in dolari in urma acestei intelegeri.

Elena Udrea: inca de mica visam sa conduc Romania. Cred ca as putea-o salva

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea crede ca ar putea salva Romania. intr-un interviu acordat in Costa Rica jurnalistului Costin Stucan de la Gazeta Sporturilor, Udrea isi dezvaluie ambitiile.

Elena Udrea catre europarlamentarii Cristian Preda si Siegfried Muresan: Nu va e RUSINE sa faceti pe MORALISTII?

Elena Udrea lanseaza acuzatii extrem de dure la adresa europarlamentarilor Cristian Preda si Siegfried Muresan. Cu o saptamana inaintea verdictului din dosarul Gala Bute, asteptat pe 5 iunie, Elena Udrea a.

Ce conditii pune Elena Udrea pentru a reveni in tara

Elena Udrea anunta ca va reveni in tara daca se va decide rejudecarea dosarului Gala Bute. intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, fostul ministrul mai adauga ca daca va fi condamnata va ramane in.

Elena Udrea, interviu in Costa Rica: Destinul meu e sa conduc Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a oferit un interviu jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor , cu o saptamana inainte de pronuntarea verdictului din dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )