Libnet.ro
UNICEF

19:00

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica (VIDEO)

Elena Udrea si Alina Bica au fostretinute de Interpol in Costa Rica. Cele doua au fost ridicate de pe strada siplasate sub ordinele Curtii Penale din San Jose. Informatia a fost facuta publica. continuă pe B1

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si fosta sefa DIICOT, Alina Bica, au fost retinute de catre INTERPOL in Costa Rica, fiind ridicate de catre autoritati de pe strada. Cele doua femei erau date in cautare pentru a ispasi pedepse pronuntate de catre justitia din Romania.

FOTO Elena Udrea si Alina Bica au fost duse in fata judecatorilor cu propunere de arestare

Elena Udrea si Alina Bica vor fi prezentate, joi seara, in fata unei instante din Costa Rica, cu propunere de arestare preventiva, pe numele celor doua fiind emis, miercuri seara ora locala) o ordonanta de retinere.

SONDAJ Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica?

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica, in urma unei actiuni Interpol. Ele sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia romana. Avocatul Elenei Udrea a spus, insa, ca sunt sanse zero ca aceasta sa fie extradata. Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica? Participa la sondajul HotNews. ro.

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica (VIDEO)

Elena Udrea si Alina Bica au fostretinute de Interpol in Costa Rica. Cele doua au fost ridicate de pe strada siplasate sub ordinele Curtii Penale din San Jose. Informatia a fost facuta publica.

FOTO VIDEO Udrea si Bica, arestate preventiv. Autoritatile din Costa Rica: Un copil nu este un impediment in procesul de extradare

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de judecatori, dupa ce cu o zi inainte au fost retinute de INTERPOL in Costa Rica. Cele doua vor sta private de libertate pentru cel mult doua luni. Reprezentantii Organismului de Investigatii Judiciare din Costa Rica au declarat ca faptul ca Elena Udrea are un copil nu este un impediment in procesul ei de extradare.

Elena Udrea si Alina Bica, prezentate n aceasta seara n fata instantei cu propunere de arestare

Elena Udrea si Alina Bica vor fi prezentate, joi seara, in fata unei instante din Costa Rica, cu propunere de arestare preventiva, dupa ce acestea au fost retinute miercuri seara in San Jose, relateaza Mediafax.

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni n Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a decis o instanta judiciara, conform site-urilor de stiri CRhoy. com si AmeliaRueda. com, citate de Mediafax.

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de politie in Costa Rica VIDEO

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Cele doua, care sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia din Romania, au fost ridicate de pe.

Cum au fost retinute Elena Udrea si Alina Bica. O notificare rosie pentru coruptie a fost emisa de Interpol Bucuresti

Inspectoratul General al Politiei Romane a confirmat retinerea Elenei Udrea si Alinei Bica in Costa Rica, in urma schimbului de date si informatii transmise prin Interpol. Pentru cele doua femei s-a primit o notificare rosie in baza de date Interpol pentru infractiunile de mita, abuz in serviciu si coruptie, emise de Interpol Bucuresti.

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute n Costa Rica. Ele au fost ridicate din strada

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute de Interpol in Costa Rica, in zona Sabana Oeste. Cele doua, cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia din Romania, au fost ridicate de pe strada, a anuntat Digi24, citand un anunt publicat de Autoritatea de Investigatii Judiciare din Costa Rica. Cele doua femei au fost plasate in custodie judiciara in San Jose. Vezi in articol materialul video postat de autoritatile costaricane. Stirea se actualizeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3393 seconds )