Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Antena3 Antena3,
Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Elena Udrea tuna si fulgera dupa ce Dinu Pescariu a mai scapat de un dosar penal. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat justitia in. continuă pe Antena3

Elena Udrea, reactie dura dupa decizia din dosarul Microsoft: Acesti nemernici trebuie sa-mi hotarasca mie viata?!

Elena Udrea reactioneaza dur dupa ce, joi, Tribunalul Bucuresti a anuntat retrimiterea dosarului Microsoft inapoi la DNA. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici,.

Elena Udrea si-a adus iubitul in Costa Rica, pentru a petrece Pastele impreuna. PRIMA FOTOGRAFIE POSTATA DE ALEXANDROV (FOTO)

Elena Udrea va petrece Pastele alaturi de Adrian Alexandrov, in Costa Rica. Fostul ministru se afla de cateva luni peste Ocean, de unde nu se va intoarce curand din cauza problemelor cu sarcina. Reamintim ca.

Elena Udrea, in pericol sa piarda si al doilea copil. Marturisiri sfasietoare

Elena Udrea a facut noi declaratii, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre sarcina si starea ei de sanatate. Fostul deputat si ministru se teme sa nu piarda si al doilea.

Aceasta este otrava pe care o consumi in fiecare zi. E mai periculoasa ca zaharul si sarea

Zaharul si sarea in exces iti pot afecta origanismul, insa exista o substanta care iti face si mai rau. O gasesti intr-o multime de alimente semipreparate. In plus, o folosesc si multe restaurante. Este vorba despre.

Statele Unite au publicat lista produselor din China pentru care vor impune tarife suplimentare

Statele Unite au publicat o lista de produse din China, domniata de bunuri de inalta tehnologie, care intra in componenta unor importuri de 50 de miliarde de dolari pentru care vor impune tarife suplimentare in vederea recuperarii pierderilor provocate de abuzurile Beijinului in domeniul drepturilor de proprietate intelectuala, iar China a avertizat ca va reactiona in egala masura, transmite Bloomberg.

Iubi a luat avionul si dus a fost! Ce a facut Adrian Alexandrov, dupa ce Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni

Decizie importanta luata de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fosta blonda de la Cotroceni nu trece printr-o perioada deloc buna, aflandu-se in Costa Rica, acolo unde urmeaza un tratament ca urmare a.

Elena Udrea nu vrea sa fie ca Petre Tutea

Intrebata daca are de gand sa se intoarca in tara in conditiile in care sentinta ii va fi nefavorabi.

Zodiile care vor straluci in luna aprilie. Afla daca te numeri printre ele

Chiar daca primavara a inceput, conform calendarului, in martie, zilele cu adevarat calde si luminoase vin anul acesta de-abia in aprilie. Ei bine, luna aceasta, cateva zodii vor fi rasfatate, nu numai de.

Aceasta este litera din alfabet pe care aproape nimeni nu o poate scrie corect. Tu poti?

Este o litera pe care toata lumea o poate citi, dar un nou studiu demonstreaza ca aproape nimeni nu o poate scrie corect. Litera g mic are doua forme: cu coada deschisa pe care o folosesc cei mai multi.

Aceasta este singura vietuitoare nemuritoare de pe Terra

In timp ce oamenii cauta o solutie pentru nemurire, exista vietuitoare care detin acest secret. Conform oamenilor de stiinta, in lume traieste o singura vietuitoare care nu moare niciodata. Este vorba.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )