Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elena Udrea, dezvaluire-soc despre iubitul ei, Adrian Alexandrov: El este...

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, dezvaluire-soc despre iubitul ei, Adrian Alexandrov: El este...

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea vorbeste intr-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, in Costa Rica, despre discutiile pe care le are cu tatal viitorului sau copil. Deci am discutia asta. continuă pe Antena3

Elena Udrea, adevarul despre sarcina. Cand ar urma sa nasca

Fosta sefa a cancelariei prezidentiale a lui Traian Basescu dezvaluie, pentru Gazeta Sporturilor, in Costa Rica, care este momentul in care ar urma sa nasca. Vorbeste in acelasi timp si despre pierderea.

Elena Udrea: Iubitul meu este hastag rezist si ne certam mereu din cauza asta

Elena Udrea a dezvaluit ca se cearta cu iubitul ei, Adrian Alexandrov, pentru ca acesta este hastag Rezist, potrivit unui material publicat de Gazeta Sporturilor dupa discutia purtaa in Costa Rica de.

Dan Negru, dezvaluiri despre discutiile dintre Netflix si Elena Udrea

Dan Negru reactioneaza dupa ce Elena Udrea a declarat ca Netflix i-ar fi facut o oferta pentru un serial despre viata ei. Eu pe aia cu oferta Netflix pentru Elena Udrea n-o cred. Stirea e peste tot dar.

Ce spune Netflix despre presupusa ofera primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Ce spune Netflix despre presupusa oferta pentru un film primita de Elena Udrea

Netflix a reactionat dupa ce Elena Udrea a afirmat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca Netflix i-ar fi propus sa faca un serial despre ea. Reprezentantii companiei au declarat, la solicitarea.

Elena Udrea, despre europarlamentarii Cristi Preda si Sigfried Muresan: Sa va fie RUSINE, ati ajuns acolo pe BANII lui PINALTI de la Microsoft!

Cu o saptamana inaintea verdictului din dosarul Gala Bute, asteptat pe 5 iunie, Elena Udrea a acordat un interviu jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor Printre altele, fostul ministru a vorbit si despre.

Reactia Netflix privind serialul cu Elena Udrea

Reprezentantii Netflix au venit cu precizari dupa ce Elena Udrea a declarat ca i-au facut o oferta pentru a realiza un serial documentar despre viata ei.

Esti inteligenta, frumoasa, tenace! Cum o laudau liderii de dreapta pe Elena Udrea, inainte de dosarele penale

Jurnalistul Razvan Ioan Boanchis scrie, intr-un editorial aparut in National. ro, despre dialogul purtat de Elena Udrea cu Costin Stucan, de la Gazeta Sporturilor, in Costa Rica. in opinia lui Boanc.

Cinci seriale Netflix pentru Elena Udrea (daca o ia cineva in serios)

Elena Udrea a aruncat o fumigena superba intr-un interviu: Netflix i-a facut oferta. Nu zice despre ce, cand, cat, dar are oferta. Asa ca trebuie speculat putin pe subiect cu niste originale Netflix. []apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial. []am primit propunerea cand eram in Romania, dar acum [].

Elena Udrea: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea sustine ca a primit o propunere chiar de la Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Si se viseaza milionara de pe urma unui asemenea contract. Fostul ministru al turismului spune ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2285 seconds )