Libnet.ro
UNICEF

10:45

Elena Udrea: inca de mica visam sa conduc Romania. Cred ca as putea-o salva

Antena3 Antena3,
 Elena Udrea: inca de mica visam sa conduc Romania. Cred ca as putea-o salva

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea crede ca ar putea salva Romania. intr-un interviu acordat in Costa Rica jurnalistului Costin Stucan de la Gazeta Sporturilor, Udrea isi dezvaluie ambitiile. continuă pe Antena3

Elena Udrea, interviu in Costa Rica: Destinul meu e sa conduc Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a oferit un interviu jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor , cu o saptamana inainte de pronuntarea verdictului din dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare.

Elena Udrea anunta ca se reintoarce in Romania: Netflix ii ofera un milion de dolari pentru un serial! (VIDEO)

Dezvaluiri incendiare din Costa Rica. Voi reveni in tara, destinul meu e sa. conduc Romania! a declarat Elena Udrea pentru Gazeta Spoturilor. Evenimentele cu care fostul ministru s-a confruntat in ultimii ani.

Elena Udrea vrea iar sa candideze: As fi un presedinte bun pentru Romania! (VIDEO)

Elena Udrea a anuntat ca dupa sentinta de pe 5 iunie se va intoarce in politica, pentru a termina ce n-a reusit inca sa faca. Marti, 5 iunie 2018, se va da sentinta in dosarul de coruptie din.

Cinci seriale Netflix pentru Elena Udrea (daca o ia cineva in serios)

Elena Udrea a aruncat o fumigena superba intr-un interviu: Netflix i-a facut oferta. Nu zice despre ce, cand, cat, dar are oferta. Asa ca trebuie speculat putin pe subiect cu niste originale Netflix. []apropo, am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial. []am primit propunerea cand eram in Romania, dar acum [].

Elena Udrea catre europarlamentarii Cristian Preda si Siegfried Muresan: Nu va e RUSINE sa faceti pe MORALISTII?

Elena Udrea lanseaza acuzatii extrem de dure la adresa europarlamentarilor Cristian Preda si Siegfried Muresan. Cu o saptamana inaintea verdictului din dosarul Gala Bute, asteptat pe 5 iunie, Elena Udrea a.

Elena Udrea: Am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial

Am avut, am o propunere de la Netflix. Sa fac un serial, sustine Elena Udrea intr-un interviu acordat in Costa Rica Gazetei Sporturilor. Udrea afirma ca ar putea deveni milionara in dolari in urma acestei intelegeri.

Ce conditii pune Elena Udrea pentru a reveni in tara

Elena Udrea anunta ca va reveni in tara daca se va decide rejudecarea dosarului Gala Bute. intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, fostul ministrul mai adauga ca daca va fi condamnata va ramane in.

Elena Udrea: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea sustine ca a primit o propunere chiar de la Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Si se viseaza milionara de pe urma unui asemenea contract. Fostul ministru al turismului spune ca.

Elena Udrea, pentru GSP: Netflix imi da un milion de dolari ca sa faca un serial cu mine!

Elena Udrea ar fi primit o oferta din partea pltatformei de streaming Netflix, pentru a face un serial despre viata ei. Fostul ministru al Turismului a dezvaluit aceasta informatie intr-un interviu pentru gsp. ro.

Elena Udrea, despre europarlamentarii Cristi Preda si Sigfried Muresan: Sa va fie RUSINE, ati ajuns acolo pe BANII lui PINALTI de la Microsoft!

Cu o saptamana inaintea verdictului din dosarul Gala Bute, asteptat pe 5 iunie, Elena Udrea a acordat un interviu jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor Printre altele, fostul ministru a vorbit si despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )