Libnet.ro
UNICEF

19:30

Elena Udrea: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

B1 B1,
Elena Udrea: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Elena Udrea a declarat ca ar fi absurd sa fie condamnata la sase ani de inchisoare in cazul Gala Bute, dat fiind ca la dosar exista un document care-i arata nevinovatia. Fostul ministru a sustinut ca-si va. continuă pe B1

Elena Udrea: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi? Ar fi absurd. Ma voi adresa zilele urmatoare Organizatiei Natiunilor Unite

Elena Udrea a declarat, joi seara, la Romania TV, ca ar fi absurd sa fie condamnata definitiv in dosarul Gala Bute existand in acest moment la dosar un document care-i arata nevinovatia. De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?, a spus Udrea care a anuntat ca-si va prezenta in zilele urmatoare cazul Organizatiei Natiunilor Unite.

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute. Elena Udrea, condamnata pe fond la sase ani cu executare

Curtea Suprema este asteptata sa pronunte miercuri sentintele finale definitive in dosarul Gala Bute, dosar in care, in prima instanta, Elena Udrea a fost condamnata la sase ani cu executare, iar Rudel Obreja a primit o condamnare de cinci ani cu executare. Procurorul DNA a cerut pedepse sporite, cu executare, pentru toti inculpatii.

Elena Udrea scapa de sechestrul pe avere, in dosarul privind finantarea campaniei din 2009

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, vineri, contestatia formulata de Elena Udrea fata de sechestrul asigurator dispus de DNA in luna decembrie anul trecut, decizia fiind definitiva. Este vorba despre sechestrul instituit in dosarul privind finantarea campaniei din 2009.

Dupa Kovesi, Elena Udrea vrea si ea la ONU: imi voi prezenta acolo. Ce spune fostul ministru despre dosarele lucrate de DNA cu SRI

Dupa ce sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a sustinut, miercuri, la ONU, un discurs anticoruptie, si Elena Udrea ar putea ajunge in fata forului international. Fostul ministru al Turismului sustine ca dosarele.

Elena Udrea: Dosarele in care SRI a lucrat cu DNA ar trebui rejudecate. imi voi prezenta cazul la ONU

Elena Udrea sustine ca dosarele in care SRI a lucrat cu DNA ar trebui rejudecate, avand in vedere documentul secret prezentat de Traian Basescu. Fostul ministru al Turismului sustine ca isi va prezenta.

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute, iar sesizarea acesteia a fost coroborata cu cea facuta de fostul presedinte Traian Basescu, a anuntat miercuri presedintele co.

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute

Elena Udrea a sesizat Comisia de control al SRI cu privire la dosarul Gala Bute, iar sesizarea acesteia a fost coroborata cu cea facuta de fostul presedinte Traian Basescu, a anuntat miercuri presedintele comisiei, Claudiu Manda. El a mai explicat ca a inteles ca in acest dosar a existat cooperare intre SRI si DNA, cu toate ca DNA a informat inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) ca nu a colaborat cu SRI in acest caz.

Decizia DEFINITIVA in dosarul Gala Bute. Sentinta pentru Elena Udrea

Elena Udrea este tot mai aproape de un verdict final in dosarul Gala Bute. Judecatorii au decis, miercuri, pronuntarea sentineti pentru data de 5 iunie. Fostul ministru - aflata inCosta Rica- a.

Elena Udrea a vorbit despre cel mai greu moment din viata ei: M-am speriat si m-a marcat enorm faptul ca am pierdut un copil

Elena Udrea a sarbatorit ziua onomastica departe de tara, in Costa Rica. Ea a vorbit si despre cel mai greu moment din viata ei, dar si despre o revenire in politica. Viata este frumoasa daca vrei.

Copil de sase ani, pus sa conduca masina

Imagini incredibile la Calarasi. O fetita de doar sase ani a condus pe strazile unui sat, incurajata chiar de mama sa, care era pasager in dreapta. Copila era la volan, tinuta in brate de catre un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )