Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elena Udrea a nascut o fetita. Cum o va chema

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea a nascut o fetita. Cum o va chema

Elena Udrea a nascut astazi, in Costa Rica, o fetita perfect sanatoasa. Eva Maria a venit pe lume la ora 14. 00, ora Romaniei, si a primit nota maxima, desi a fost nascuta cu putin timp inainte de termen. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a nascut o fetita. Andrei Alexandrov: Eva Maria ne-a luat prin surprindere

Potrivit unor surse apropiate fostului ministru, Elena Udrea ar fi nascut astazi la ora 14:00, ora Romaniei o fetita perfect sanatoasa. Eva Maria este perfect sanatoasa, are greutatea normala si a primit .

Elena Udrea a nascut o fetita. Adrian Alexandrov: Eva Maria ne-a luat prin surprindere

Potrivit unor surse apropiate fostului ministru, Elena Udrea ar fi nascut astazi la ora 14:00, ora Romaniei o fetita perfect sanatoasa. Eva Maria este perfect sanatoasa, are greutatea normala si a primit .

Elena Udrea a nascut o fetita. Prima reactie a fostului ministru si a partenerului sau, Adrian Alexandrov

Elena Udrea a nascut primul sau copil. Fostul ministru a adus-o pe lume, joi la ora 14. 00, ora Romaniei, pe Eva Maria. Da, am nascut acum doua ore, a spus Elena Udrea pentru Viva. Fostul politician a.

UPDATE Elena Udrea a nascut o fetita de trei kilograme: Copilul este complet sanatos / Ne-a luat prin surprindere

Elena Udrea a nascut, joi, o fetita, a anuntat peFacebookiubitul fostului ministru, Adrian Alexandrov. Potrivit acestuia, fata este sanatoasa si seamana cu tata. Potrivit proaspetei mamici, fetita este sanatoasa, cantareste trei kilograme si are 50 de centrimetri.

Elena Udrea a nascut o fetita

Elena Udrea a nascut o fetita, a anuntat peFacebookiubitul fostului ministru, Adrian Alexandrov. Potrivit acestuia, fata este sanatoasa si seamana cu tata.

Elena Udrea a nascut. Prima reactie a tatalui fetitei

Elena Udrea a nascut o fetita perfect sanatoasa. Vestea aparitiei pe lume a Evei Maria a fost confirmata de tatal acestei, Andrei Alexandrov. Astazi ora 14:00, micuta Eva Maria s-a hotarat sa ne ia pri.

Elena Udrea a nascut. Cum a reactionat mama ei cand a aflat ca are o nepotica

Elena Udrea a nascut joi, la ora 14:00, ora Romaniei o fetita perfect sanatoasa. Potrivit primelor informatii, Eva Maria este perfect sanatoasa si s-a nascut pe cale naturala. Vestea a fost.

Elena Udrea, prima declaratie dupa ce a nascut

Elena Udrea a nascut joi, la ora 14:00, ora Romaniei o fetita perfect sanatoasa. Potrivit primelor informatii, Eva Maria s-a nascut pe cale naturala. Elena Udrea a facut primele declaratii din.

Elena Udrea a nascut. Declaratia avocatului ei despre extradarea in Romania

Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea spune ca fetita Elenei Udrea are 49 de centimetri lungime, aproximativ trei kilograme si ca este perfect sanatoasa. Avocatul a precizat, pentru Libertatea, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )