Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elena Udrea, un nou ATAC furibund: Mai lichelelor, o sa platiti si voi! Va e frica de Ghita, de aceea nu e adus in tara

B1 B1,
Elena Udrea, un nou ATAC furibund: Mai lichelelor, o sa platiti si voi! Va e frica de Ghita, de aceea nu e adus in tara

Elena Udrea revine cu un nou mesaj violent. Dupa ce miercuri i-a atacat dur pe fostii colaboratori din presa si politica, fostul ministru a revenit de data aceasta cu precizari despre cei aflati la butoanele. continuă pe B1

Elena Udrea arunca BOMBA ANULUI! Mai LICHELELOR, eu am DOSARE PENALE pentru ca v-am PLATIT voua PRESTATIA POLITICA DE RAHAT prin campanii. Vreti sa va dau NUMELE fiecaruia dintre voi?

Elena Udrea transmite un mesaj dur la inceput de an! Fostul ministru si-a acuzat fostii colegi din Parlament ca sunt lichele, spunand ca are dosare penale pentru ca a sprijinit diferite.

Un nou atac al Elenei Udrea: Mai lichelelor, voi si cei din justitie si presa care va slujesc si va executa ordinele, voi credeti ca toate abuzurile pe care le faceti vor ramane neplatite?

Elena Udrea a lansat un nou atac pe Facebook impotriva fostului adjunct de la SRI Florian Coldea, a presei si se refera la plecarea din tara a lui Radu Mazare si a lui Sebastian Ghita, in cazul.

Un nou atac al Elenei Udrea: Mai lichelelor, voi credeti ca toate abuzurile pe care le faceti vor ramane neplatite?

Elena Udrea a lansat joi un nou atac pe Facebook impotriva fostului adjunct de la SRI Florian Coldea si a presei. Asta dupa ce miercuri a acuzat ca are dosare penale pentru ca a sprijinit diferite persoane pentru a obtine functii in politica sau in presa.

Elena Udrea:Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte

Elena Udrea a publicat miercuri un mesaj virulent pe pagina ei de Facebook, acuzand fosti colegi de partid ca sunt lichele, spunand ca este corupta pentru ca le-a platit prestatia politica de rahat prin campanii si amenintandu-i ca le va da numele si va spune ce bani au luat de la partid si cum au fost numiti in functii.

Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid?

Elena Udrea a postat astazi un mesaj pe pagina ei de Facebook, acuzand fosti colegi de partid ca sunt lichele, amenintand ca le va da numele si va spune ce bani au luat de la partid si cum au fost numiti in functii.

Elena Udrea: Eu am dosare penale si sunt corupta pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti deontologi

Elena Udrea i-a atacat dur, miercuri, pe cei care o contesta, spunand ca are dosare penale pentru ca a sprijinit diferite persoane pentru a obtine functii in politica sau in presa, personaje care acum transmit mizerii despre ea.

Elena Udrea: Eu am dosare penale si sunt corupta pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii sau salariile de jurnalisti deontologi

Elena Udrea i-a atacat dur, miercuri, pe cei care o contesta, spunand ca are dosare penale pentru ca a sprijinit diferite persoane pentru a obtine functii in politica sau in presa, personaje care acum transmit mizerii despre ea.

Elena Udrea, mesaj dur la inceput de an: Voi, niste nulitati ipocrite, vorbiti de mine

Elena Udrea incepe anul cu un mesaj extrem de dur postat pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru ii ia la tinta pe fostii colaboratori din politica si din presa, fara a oferi nume.

Ce ritual are Elena Udrea la fiecare Revelion? Fostul ministru al Dezvoltarii si-a divulgat secretul. Pentru a reusi incercati urmatorul exercitiu...

In ultima zi a lui 2017, Elena Udrea a tinut sa transmita un mesaj tuturor fanilor sai, dezvaluind totodata si un ritual pe care il face la fiecare Revelion pentru a avea noroc in Noul.

Un nou ATAC TERORIST: Cel putin 11 persoane AU MURIT

Teroristii ataca din nou! Cel putin 11 persoane au murit, miercuri, intr-un atentat sangeros. Atacul a avut loc la o moschee din nord-estul Nigeriei, epicentrul conflictului cu gruparea islamista.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )