Libnet.ro
UNICEF

23:45

Elena Udrea, reactie dura dupa decizia din dosarul Microsoft: Acesti nemernici trebuie sa-mi hotarasca mie viata?!

B1 B1,
Elena Udrea, reactie dura dupa decizia din dosarul Microsoft: Acesti nemernici trebuie sa-mi hotarasca mie viata?!

Elena Udrea reactioneaza dur dupa ce, joi, Tribunalul Bucuresti a anuntat retrimiterea dosarului Microsoft inapoi la DNA. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici,. continuă pe B1

Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Elena Udrea tuna si fulgera dupa ce Dinu Pescariu a mai scapat de un dosar penal. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat justitia in.

Elena Udrea si-a adus iubitul in Costa Rica, pentru a petrece Pastele impreuna. PRIMA FOTOGRAFIE POSTATA DE ALEXANDROV (FOTO)

Elena Udrea va petrece Pastele alaturi de Adrian Alexandrov, in Costa Rica. Fostul ministru se afla de cateva luni peste Ocean, de unde nu se va intoarce curand din cauza problemelor cu sarcina. Reamintim ca.

Elena Udrea, in pericol sa piarda si al doilea copil. Marturisiri sfasietoare

Elena Udrea a facut noi declaratii, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre sarcina si starea ei de sanatate. Fostul deputat si ministru se teme sa nu piarda si al doilea.

Iubi a luat avionul si dus a fost! Ce a facut Adrian Alexandrov, dupa ce Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni

Decizie importanta luata de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fosta blonda de la Cotroceni nu trece printr-o perioada deloc buna, aflandu-se in Costa Rica, acolo unde urmeaza un tratament ca urmare a.

Mircia Gutau, prima REACTIE dupa decizia ICCJ: Au fost 12 ani de UMILINTA...

Primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, afirma, dupa ce ICCJ a decis rejudecarea procesului in care fusese condamnat in prima instanta la 3 anid e inchisoare, ca este convins ca va fi.

Decizia in dosarul Turceni - Rovinari, in care Victor Ponta si Dan Sova sunt acuzati de fapte de coruptie este asteptata astazi

Magistratii instantei supreme sunt asteptati sa pronunte, astazi, decizia in dosarul Turceni - Rovinari, in care sunt judecati pentru fapte de coruptie, in legatura cu incheierea unor contracte de consultanta, fostul premier Victor Ponta, fostul senator PSD Dan Sova si Laurentiu Dan Ciurel si Dumitru Cristea, fost director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, respectiv director general al Complexului Energetic Turceni CET).

Ludovic Orban, dupa decizia CCR privind comisia SPP: Nu poti sa calci in picioare, asa cum vrei tu, orice institutie a statului roman

Liderul PNL, Ludovic Orban, a reactionat marti, dupa lovitura incasata de PSD din partea Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), care a declarat neconstitutionala comisia SPP. Orban considera ca o noua.

Denuntator din dosarul Referendumul, la DNA pentru a sustine o plangere

Romica Parpalea,denuntator in dosarul Referendumul, s-a prezentat luni la DNA pentru a fi audiat i.

Componenta noului parlament dupa alegerile din 4 martie este aproape cunoscuta

La mai mult de o luna de la alegerile legislative din 4 martie si dupa infiintarea grupurilor parlamentare, componenta noului parlament italian Senatul si Camera Deputatilor) este in cele din urma cunoscuta, cu exceptia unui mandat de senator, care nu a fost inca atribuit, informeaza AFP.

Primul MESAJ al lui Stefan Banica Jr. dupa iesirea din operatie: A fost vorba de...

Dupa ce Stefan Banica a ajuns de urgenta la spital, zilele trecute, fiind dus direct in sala de operatie, fanii artistului au fost extrem de ingrijorati. Scapat cu bine dupa o interventie chirurgicala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )