Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elena Udrea, reactie naucitoare dupa 11 ani. Ce a realizat abia acum apropiata lui Basescu

Antena3 Antena3,
 Elena Udrea, reactie naucitoare dupa 11 ani. Ce a realizat abia acum apropiata lui Basescu

Fosta sefa a Cancelariei lui Basescu are cuvinte de lauda fata de cel pe care odinioara il acuza de interventii in justitiei. Udrea era cea care detona scandalul biletelului roz. Dupa 11. continuă pe Antena3

Elena Udrea, lovitura pentru Basescu: Dupa 11 ani de la 'biletelul roz', azi ii dau dreptate lui Tariceanu

Elena Udrea a scris vineri, pe contul ei de Facebook, ca, dupa 11 ani de la 'biletelul roz', ii da dreptate lui Calin Popescu Tariceanu, care, cu putin timp inainte, afirmase ca Iohannis a preluat aceleasi metehne de la Basescu, mai putin calitatile lui, si face exact aceeasi greseala ca si predecesorul sau, folosind fortele represive ale statului pentru a transa lupta politica.

Elena Udrea, surprinsa la shopping. Suma uriasa pe care a platit-o pentru o haina

Elena Udrea are grave probleme in justitie si este acuzata ca si-ar fi insusit bani din spaga primita de la terti pentru a-i favoriza in contractele cu statul. Dupa ce a stat si 6 luni.

Elena Udrea si Dan Andronic, trimisi in judecata

Elena Udrea a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta si spalarea banilor, dupa ce a primit 3,8 milioane de dolari de la un om de afaceri, in acelasi dosar urmand sa fie judecat.

Bogdan Buzaianu a apelat la Elena Udrea desi aceasta il critica public - rechizitoriu DNA

Cel mai destept baiat din energie, potrivit unor surse judiciare omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie, transmite Agerpres.

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public,

Cel mai destept baiat din energie, potrivit unor surse judiciare omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public, potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

DNA: Cel mai destept baiat din energie, milionarul Bogdan Buzaianu, apela la Elena Udrea, desi aceasta il critica public

Cel mai destept baiat din energie, omul de afaceri Bogdan Buzaianu, a apelat,potrivit unor surse judiciare, pentru a fi sprijinit sa pastreze contractele pe care firmele sale le aveau cu Hidroelectrica, la Elena Udrea, desi aceasta il critica public. Informatia reiese din rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie.

Elena Udrea, trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalare de bani. Dan Andronic, acuzat de marturie mincinoasa

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii, a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta si spalare a banilor. in acelasi caz, patronul Evenimentului zilei, Dan Andronic, este judecat pentru marturie mincinoasa.

Elena Udrea si Dan Andronic au fost trimisi in judecata in dosarul Evenimentul Zilei-Hidroelectrica

Elena Udrea si Dan Andronic au fost trimisi miercuri in judecata de procurorii DNA, in dosarul un care fosta ministra a Dezvoltarii este acuzata ca a acceptat o mita de aproape 5 milioane de dolari de la baiatul destept Bogdan Buzaianu pentru a interveni in sensul pastrarii conditiilor negociate la o serie de contracte cu Hidroelectrica.

Elena Udrea, aparitie incendiara intr-un club din Bucuresti

Ii place sa surprinda cu fiecare aparitie, iar Elena Udrea nu s-a dezis nici la ultima sa iesire in public. Prezenta intr-un club din Bucuresti, fosta deputata a facut furori.

Udrea, LOVITURA DURA pentru Basescu. Fostul ministru ii da dreptate lui Tariceanu

Elena Udrea loveste, vineri, indirect in Traian Basescu. Fostul ministru afirma ca, dupa 11 ani de la biletelul roz, ii da dreptate lui Tariceanu, dupa ce seful Senatului a afirmat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )