Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sa nu facem din acest personaj un subiect national

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sa nu facem din acest personaj un subiect national

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune, legat de retinerea Elenei Udrea pe strada, in Costa Rica, ca procedura de extradare va parcurge etapele legale, el spunandu-le jurnalistilor sa nu faca din acest personaj un subiect national. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Justitiei, despre retinerea Elenei Udrea: Procedura de extradare va parcurge etapele legale. Sa nu facem din acest personaj un subiect national

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune, legat de retinerea Elenei Udrea pe strada, in Costa Rica, ca procedura de extradare va parcurge etapele legale, el spunandu-le jurnalistilor sa nu faca din acest personaj un subiect national.

Ministrul Justitiei a terminat proiectul OUG pe legile justitiei. Ce se intampla acum

Tudorel Toader,Ministrul Justitiei a anuntat astazi, 4 octombrie, ca proiectul de ordonanta de urgenta cu privire la legile justitiei este gata si va fi trimis catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Tudorel Toader a fost intrebat daca proiectul de ordonanta cu privire la legile justitiei a fost finalizat si a raspuns afirmativ. Da. Si il [] .

Ministrul Justitiei: Proiectul de Ordonanta privind legile justitiei este gata si va fi trimis azi CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc.

Ministrul Justitiei, fata in fata cu Comisia de la Venetia

Ministrul Justitiei se intalneste cu membrii Comisiei de la Venetia inainte ca acestia sa emita un raport cu privire la legile justitiei din Romania. Raportul ar trebui sa fie gata in jur de 18-19.

Ministrul Justitiei, despre discursul lui Timmermans: A fost oarecum preventiv

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, joi, cadiscursul prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, din Parlamentul European, privind situatia din Romania a fost oarecum.

Ministrul Justitiei, dupa intalnirea cu Dragnea si Tariceanu: Nu exista proiect pentru amnistie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut o intalnire, joi, cu liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Tudorel Toader a spus ca in cadrul intalnirii a informat in legatura cu.

Dragnea si Tariceanu, intalnire de urgenta cu ministrul Justitiei

Liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu vor avea o intalnire cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. intalnirea ar avea loc dupa sedinta de Guvern, in biroul lui.

Ministrul Justitiei, prima reactie despre extradarea Elenei Udrea (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a rabufnit, joi, in fata jurnalistilor, cand a fost intrebat de cazul Elenei Udrea. Toader a declarat ca nu-l intereseaza personajul, precizand doar ca a indeplin.

Proiectul de OUG privind legile justitiei este gata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat aszazi la plecarea de la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), ca proiectul de Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei este gata si va fi trimis in cursul zilei Consiliului, el spunand ca nu putea sa vina cu el in mana si ca va urma cursul oficial firesc.

Veste uriasa pentru soferii romani: Ce se intampla cu motorul de Dacie incepand din acest an

Salonul Auto de la Paris, ajuns la a 120-a editie, va avea loc in acest an intre 4 si 14 octombrie. in acest context, este asteptat ca Dacia sa prezinte SUV-ul Duster cu noul motor de 1,3 litri TCe si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )