Libnet.ro
UNICEF

01:05

in lume se infrunta doua forte - Soros si cei care i se opun; statul paralel - creat de CIA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in lume se infrunta doua forte - Soros si cei care i se opun; statul paralel - creat de CIA

ACTUALIZARE 15:35 Udrea: PSD a incercat in 2009 sa blocheze validarea alegerilor prezidentiale cu ajutorul unor judecatori apropiati de Catalin Voicu Elena Udrea a declarat astazi ca PSD a incercat sa blocheze validarea alegerilor prezidentiale din urma cu opt ani cu ajutorul unor judecatori de la Curtea de Apel, care au fost contactati de fostul deputat social-democrat Catalin Voicu. ------------ Elena Udrea a declarat astazi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca este convinsa ca in acest moment in lume se confrunta doua forte: George Soros si cei care i se opun acestuia, adaugand ca asa-zisul stat paralel a fost creat in tara noastra cu ajutorul CIA. continuă pe Ziarul Bursa

Legea Colectiv, adoptata tacit de Senat. Ce sunt obligati sa faca cei care nu au autorizatii

Plenul Senatului a adoptat tacit propunerea legislativa privind apararea impotriva incendiilor prin care beneficiarii constructiilor vor fi obligati, pana la obtinerea autorizatiei de securitate la.

BOR la Colectiv. Slujba de pomenire a victimelor din 2015:Sa plangem cu cei care plang!

Desi a fost criticata vehement ca a intarziat impardonabil de mult sa fie alaturi de victimele oribilului incendiu care a avut la Colectiv in 2015, Biserica Ortodoxa Romana s-a straduit di.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )