Libnet.ro
UNICEF

07:16

Socul pe care l-a avut Elena Udrea in inchisoare, in Costa Rica

Antena3 Antena3,
Socul pe care l-a avut Elena Udrea in inchisoare, in Costa Rica

Elena Udrea se afla de cateva zile in arest intr-o inchisoare din Costa Rica, dupa ce a fost retinuta pe strada de reprezentantii Interprolului. Citeste continuarea. continuă pe Antena3

Noi detalii despre Elena Udrea si Bica: in ce conditii vor sta doua luni in inchisoare

Arestarea lui Elena Udrea continua sa faca valuri in online, in timp ce romanii se gandesc cu emotie la rezultatele referendumului anti-gay din weekend. Au fost arestate de doar 24 de ore, dar situatia in care se afla Elena Udrea si Alina Bica intr-o inchisoare din Costa Rica a fost diseminata cu atentie de majoritatea [] .

Ce plan a pus la cale Elena Udrea ca sa scape de inchisoare

A patra zi de arest pentru Elena Udrea in Costa Rica. Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3, a vorbit cu oameni din anturajul Elenei Udrea. Stire in curs de.

Un cunoscut avocat: Elena Udrea va fi extradata. Eu cunosc regulile Interpol

Avocatul Pavel Abraham a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre situatia in care se afla Elena Udrea. Acesta considera ca fostul ministru va fi extradat. Va fi.

Ce legatura e intre Elena Udrea si traficantii de droguri din Columbia

Elena Udrea a fost retinuta in Costa Rica. in Romania are de ispasit deja o pedeapsa. Totusi, visul de-a ramane acolo a fost promis si de un apropiat al traficantilor de droguri. Notarul care le-ar fi ajutat pe Elena Udrea si Alina Bica sa se stabileasca legal in Costa Rica se numeste Damaso Ruiz Carrion.

VIDEO FOTO Arest de cosmar pentru Elena Udrea si Alina Bica in Costa Rica: tortura, supraaglomerare si batai intre detinute

Penitenciarul Buen Pastor din Costa Rica, acolo unde sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica este un adevarat cosmar pentru detinutele aflate in custodie. Puscaria apare si intr-un raport al Departamentului de Stat american ca fiind un loc fara conditii elementare, in care se inregistreaza violente intre detinute, iar spatiul este de multa vreme depasit.

Veste cumplita pentru Elena Udrea! Decizia care o vizeaza direct pe condamnata capturata in Costa Rica

Elena Udrea incaseaza lovitura dupa lovitura: in timp ce ofiterii Interpol puneau la cale capturarea fugarei, in tara, i se pregatea o alta manevra. Citeste continuarea.

Elena Udrea, prima declaratie din inchisoarea din Costa Rica. Cum se simte fostul ministru al Turismului

Separata de bebelusul nou-nascut, dupa ce a fost arestata, Elena Udrea a transmis primul mesaj prin intermediul aparatorului ei. Avocatul Veronel Radulescu si fostul ministru al Turismului au vorbit la.

Document bomba despre Elena Udrea. Motivul pentru care este imposibil de extradat

Elena Udrea nu poate fi extradata din Costa Rica pana cand cererea ei privind azilul nu va fi solutionata. Un document oficial intrat in posesia Antena 3 arata clar de ce drepturi se bucura aceasta in Costa Ri.

Elena Udrea va fi extradata ?

DA Datorita unei inspiratii providentiale, prin nemarginita si rafinata stiinta sau din cauza unui noroc absolut porcesc, subsemnatul, dimpreuna cu cotidianul BURSA, am ajuns in pozitia de a mai marca un remarcabil succes gazetaresc. NU Elena Udrea si prietena sa Alina Bica au fost retinute, ieri, in Costa Rica de agenti din cadrul Interpol. Cele doua condamnate penal, definitiv, la pedeapsa inchisorii cu executare, au fugit din tara noastra inainte ca magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte primele sentinte in dosarele in care au fost inculpate.

Primele declaratii ale lui Adrian Alexandrov, dupa ce Elena Udrea a fost arestata: Trecem prin momente dificile. imi e greu sa procesez lipsa de umanitate

Dupa ce judecatorii din Costa Ricaau arestat-o pe Elena Udrea pentru doua luni, iubitul acesteia, Adrian Alexandrov a facut primele declaratii, afirmand ca nu poate sa inteleaga atitudinea unor persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )